Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
Bir ve ya bir kaç adet parametre yok diyorKeşke mesajda ne yazdığını da anlayabilseydim)
Bir veya daha fazla gerekli parametrede bir değer eksik.Bir ve ya bir kaç adet parametre yok diyor
Evet ama 5 kere alt-alta yazılmışTmpTotal 'e tüm veriler doğru aktarılmış mı?
TmpTotal sayfasında veri var, verilerle hiç oynamadım, tüm excelleri bir-bir DATA klasöründen çıkartıp yokladım, hepsinde hata verdi.veriler önce bütün excel dosyalardan alınıp o sayfaya aktarılıyor,
sonrada son sorgu oradaki verilerden oluşturuluyor
normalde bu yönteme gerek duymazdım dikkat ederseniz diğer konunuzun 5. mesajında toplu olarak farklı bir sayfaya eklemeden yapmıştım ama kullanılan alfabe nedeniyle orjinal dosyanızda hata verdiğinden geçici sayfaya aktarmak zorunda kalmıştım
o nedenle kod hata verdiğinde TmpTotal sayfanızı açıp inceleyin veri var mı yok mu
ayrıca dün diğer sayfalardaki verilerde bir şey yaptınız mı?
verileri "\Data\" klasöründeki excellerden alıyordu deneme amaçlı olarak o klasöre excel dosyalarınızı tek tek ekleyin hata tüm excellerde mi oluyor yoksa sadece belli dosyalarda mı
dosyanızı ekleyin inceleyelim
A, Şimdi hatırladım, kusura bakmayın aklımdan çıkmış, şimdi bunu nasıl düzelte biliriz?bir şey değişmemiş demişsiniz ama hem total hem de hesabat sayfalarından sütun silinmiş
Evet TOTALden de silinmeli, kodu birazını anlayırom.ben totalden de silinmiş dedim ama totalden silinmemiş total'den de silinecek mi o sütun?
ayrıca ilerde böyle değişikliklerde zor duruma düşmemek için kodun mantığını kavramanız çok önemli
Teşekkürler @halily .ozaman TOTAL'den o sütunu silip kodu aşağıdaki gibi düzenler misiniz?
HTML: dikkat ederseniz önceki çalışmada fazladan bir sütun olduğundan
kodda fazladan bir alan daha vardı
SELECT [F2], Sum([F3]) AS TplA3, Sum([F4]) AS TplA4, Sum([F5]) AS TplA5, Sum([F6]) AS TplA6
o alan silindiğinden sorgudan da çıkarılmalıydı