Miraga
Destek Ekibi
- Aldığı beğeni
- 931
- Excel V
- Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhabalar
Daha önce #Halily hocamızın çözümlemiş olduğu çalışma ektedir (örnek3 )
çalışmaya G-H-I sutunlarına ekleme yapılması gerekti (örnek4) düzenlemeye çalıştım ama beceremedim
yardımcı olabilirseniz sevinirim G sutunu metin H sütunun Sayısal I sütununda metin bulunuyor
not: mevcut sistemde veriler icmal sayfasına griliyor ve tablo sayfasında aylara ayrıştırıyor
ayrıştırma işlemini tablo syfasına değilde yine icmal sayfasında gerçekleştirilmesi mümkünmüdür
excelcozum.com
Daha önce #Halily hocamızın çözümlemiş olduğu çalışma ektedir (örnek3 )
çalışmaya G-H-I sutunlarına ekleme yapılması gerekti (örnek4) düzenlemeye çalıştım ama beceremedim
yardımcı olabilirseniz sevinirim G sutunu metin H sütunun Sayısal I sütununda metin bulunuyor
not: mevcut sistemde veriler icmal sayfasına griliyor ve tablo sayfasında aylara ayrıştırıyor
ayrıştırma işlemini tablo syfasına değilde yine icmal sayfasında gerçekleştirilmesi mümkünmüdür

Çözüldü - Toplu Listeyi Aylara Göre Tablolaştırma
merhabalar yapmak istediğim çalışmada *icmal sayfası bulunmakta bütün veriler buraya giriliyor *girilen verilerde A sütununda tarih kısmı bulunmakta ( tarih sıralamaları karışık olabilir) *tablo kısmında örnekte (3-5 satır ile kısaltarak temsili gösterdim) aylara göre tablolara ayırmak istiyorum...

Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.