• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Maaş Formu Hesaplama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Local

Yeni Üye
Aldığı beğeni
25
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba daha önce maaş formu eklemiştim fakat yükleyemediğim için silindi.Şimdi dosyamı ekliyorum .Maaş formunda kesintiler hesaplamalar var o kısımda takıldım.Diğer kaydet,sil,güncelle tarafımdan yapılacaktır .

Çözüm
sizin paylaştığınız bir çalışma vardı netten kısmı yapılmamış, çok kişiye sordum kimse yapamadı.

Buyrun hocam NET maaşı BRÜT maaşa çevirebileceğiniz ekte bulunmaktadır normal olarak bir şirketin maaş bordrolarını hiçbir ek programa ihtiyaç kalmadan hesaplamaktadır personele mail atıyor yıllık bütçü çıkarıyor vs.... excel daha kapsamlı ancak şahsıma ait özel bir excel olduğu için ne yazıkki diğer hesaplama sayfalarını sildim net brüt sayfasını bıraktım işinize yarar umarım
hesaplamalar nasıl yapılacak hiç açıklama yok

Konu Sahibi
Hesaplamaları yapamadım bu ücretler hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum otomatik sgk üzerindenmi kesiliyor yoksa manuel olarakmı onu bulmaya çalışıyorum..

Merhaba
Maaş hesaplama epey bi kapsamlı bir iş.
İstediğiniz hesaplamaların nasıl yapıldığını mı öğrenmek yoksa form üzerinde bir rakam yazınca o rakam üzerinden hesaplamanın nasıl yapılacağıyla ilgili makro kodlarını mı öğrenmek.

Sitede 2022 Bordro Hesaplaması şeklinde arama yaparsanız hesaplamalar ile hem bilgiye hem de makro kodlarına örnekler bulabilirsiniz.
Daha birçok örnekte mevcut sitede.

İnceleyin isteklerinize göre yardımcı olmaya çalışırız.

İyi çalışmalar.

Konu Sahibi
Normalde sgk üzerinden otomatik veriler çekiliyormuş ama ben textlere yazarak hesaplama yapmak istiyorum .Önerinize bakacağım .Tesekkürler

İsterseniz işyerimde kullandığım kendi hazırladığım makrolu bi maaş hesplama exceli payalişiyim sizinle ancak bu excel size web sitelerinin verdiği sonucu verecektir anladığım kadarıyla siz bordro hesaplamanın matematiğini merak ediyorsunuz

Merhaba
Maaş hesaplama epey bi kapsamlı bir iş.
İstediğiniz hesaplamaların nasıl yapıldığını mı öğrenmek yoksa form üzerinde bir rakam yazınca o rakam üzerinden hesaplamanın nasıl yapılacağıyla ilgili makro kodlarını mı öğrenmek.

Sitede 2022 Bordro Hesaplaması şeklinde arama yaparsanız hesaplamalar ile hem bilgiye hem de makro kodlarına örnekler bulabilirsiniz.
Daha birçok örnekte mevcut sitede.

İnceleyin isteklerinize göre yardımcı olmaya çalışırız.

İyi çalışmalar.
sizin paylaştığınız bir çalışma vardı netten kısmı yapılmamış, çok kişiye sordum kimse yapamadı.

Buyrun hocam NET maaşı BRÜT maaşa çevirebileceğiniz ekte bulunmaktadır normal olarak bir şirketin maaş bordrolarını hiçbir ek programa ihtiyaç kalmadan hesaplamaktadır personele mail atıyor yıllık bütçü çıkarıyor vs.... excel daha kapsamlı ancak şahsıma ait özel bir excel olduğu için ne yazıkki diğer hesaplama sayfalarını sildim net brüt sayfasını bıraktım işinize yarar umarım

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri