• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listviewe veri almak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

dogan.importexport

Yeni Üye
Aldığı beğeni
21
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Selamlar.
Ekteki tablodaki veriler SQL den geliyor. frmCekler formunda Butona basınca listboxa verileri getirebiliyorum. ama Listviewe getiremiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz. Ayrıca userformda bugün bu hafta bu ay ödenecek çekleri exceldeki sayfada ne yapmam lazımki listviewe getirebileyim. Her userformda vade tarihi bugün ise frmBugün vade tarihi bu hafta ise frmbuhafta ve vade tarihi bu ay ise frmbuay adlı user form listviewde göstersin. Son olarak SQL den veri çekerken kodda f.Çek ve Ciro Edildi nin yanına vadesi msg_S_0300 (VADE TARİHİ) bugün veya bugünden büyük olanları getirsin sadece. Nasip olurda bu tabloyu bitirdiğimde buraya yükleme yapacağım değişik uygulamalar var çünki sizin sayenizde. Şuan parçaları birleştiriyorum.

Çözüm
çalışmanızda neden Do While Not rs.EOF döngüsünü kullanmışsınız?
verileri alırken * yerine sadece almanız gereken alanların adını yazarak alsaydınız
döngü yerine aşağıdaki
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
kodunu kullanabilirdiniz
sql'den alırken sadece seçtiğiniz alanlar alınamıyor mu?
Not: sql server deneyimim olmadığından olup olamayacağını bilmiyorum o nedenle sordum
Abey konu başlığı listviewe veri alma ama bir sürü ayrı ayrı soru var konu içinde.Tek tek sorsanız daha iyi olmuyor mu?

Ayrıca başka konudada yazdığım gibi veri tabanı dosyasını neden yüklemiyorsunuz örnek olarak?

Konu Sahibi
Veri tabanı programını nasıl paylaşacağım ki ? ayrıca Veri tabanından gelen bilgileri zaten size gönderdim. O tablo üzerinde günlük haftalık aylık çeklerin listesini almak istiyorum

Proğramı değil mdf yada mfd olanı yani veritabanını sql in.
Biz nerden veri çektireceğiz o olmadan?

İyi ozaman abey ne yapalım artık.
Soru sizin konu sizin kendinizin bileceği iş.
Listview ile alakalı olduğu için çözmüşsünüz zaten.Bunun için konu açabilirsiniz istiyorsanız.

çalışmanızda neden Do While Not rs.EOF döngüsünü kullanmışsınız?
verileri alırken * yerine sadece almanız gereken alanların adını yazarak alsaydınız
döngü yerine aşağıdaki
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
kodunu kullanabilirdiniz
sql'den alırken sadece seçtiğiniz alanlar alınamıyor mu?
Not: sql server deneyimim olmadığından olup olamayacağını bilmiyorum o nedenle sordum

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri