• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listview de Şartlı Renklendirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sanalx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntülenme 1,235
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

sanalx

Yeni Üye
Aldığı beğeni
15
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Selam aleyküm arkadaşlar sizlerin sayesinde çek defterimde birçok ilerleme kaydettim.. çek listesinde kalan gün 0 ile 5 gün arası kırmızı 6 ile 10 gün arası turuncu renk olması için araştırmalar yaptım bi kaç denemeler sonucu sanırım hatalara yol açtım. Yeni çek kaydet edeceğim zaman resimdeki hata çıkmaya başladı. yine yardımınıza ihtiyacım var.
Yayında ve Yapımda Emeği geçen arkadaşlara teşekkürlerimi sunar iyi çalışmalar dilerim..

Deneyiniz.

Konu Sahibi
teşekkürler hızır gibi yetiştin patron.. fakat hata devam ediyor kayıt yaptığımda. birde bundan öncekinde id no yu kaldırırken bi hatayı gözden kaçırmışız. Çek extresi alırken tarihte bi anormallik var. Kalan Gün sütunda kalan gün göstermesi gerekirken tarih gösteriyor kayma var sanki.
(birde renk değişiminde yazı fontu değilde komple o satırın arka rengini değiştirebiliyor muyuz?)

#2 nolu mesajdaki dosyayı güncelledim tekrar indirin.
Satırın arka plan rengi değiştirilemiyor.

Konu Sahibi
Teşekkürler Patron Çok Güzel oldu.. bir iki değişikliğim kaldı umarım onu da kendim yaparım. yoksa sizi yine rahatsız edeceğim..
Saygılar..

Bende sorun yok.
1684415749368.png

Konu Sahibi
evet bende bi karışıklık oldu sanırım.. ama düzeldi.. extre pdf olarak kayıtta renkleri belirtmiyor mu

#2 nolu mesajdaki dosyayı güncelledim tekrar indirin.

Son Hali.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri