• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listboxta tarih süzme Hk.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

murat_8181

Excel Dostu
Aldığı beğeni
237
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Değerli arkadaşlar sağlam yazan verilerin tarihlerini gün ay ve yıl formatında listboxa getiriyorum. Yapmak istediğim listboxa gelen bu tarihleri textboxa ay ve yıl yazarak süzmek. Yani textboxa örneğin 01.2023 yazdığımda ocak 2023 te kaç tane tarih varsa gün ay yıl formatında listboxta listeleyecek. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Çözüm
muygun hocam farklı güzel bir örnek paylaşmışmış. Ben de sizin örneğe göre paylaşıyım. Bu arada Murat Bey ben sizi 2 yıldır bu formda görüyorum. Bu kodu uyarladağınıza göre yavaş yavaş sizin kendi kodlarınızı yazma/düzenleme zamanınız geldiğini düşünüyorum.
Hocam şu konuyu inceler misin

Konu Sahibi
Hocam şu konuyu inceler misin
Sayın askan çalışma tam istediğim gibi Makroyu kendime uyarladım ancak textboxa tarihi örneğin 01.2023 olarak yazdığımda listboxa tarihler ay/gün/yıl (01/29/2023)formatında geliyor. Benim istediğim gün ay yıl formatın da yani 29.01.2023 olarak gelmesi gerekiyor. Buna çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sayın askan çalışma tam istediğim gibi Makroyu kendime uyarladım ancak textboxa tarihi örneğin 01.2023 olarak yazdığımda listboxa tarihler ay/gün/yıl (01/29/2023)formatında geliyor. Benim istediğim gün ay yıl formatın da yani 29.01.2023 olarak gelmesi gerekiyor. Buna çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Tabii hocam pc başına geçince bakayım

muygun hocam farklı güzel bir örnek paylaşmışmış. Ben de sizin örneğe göre paylaşıyım. Bu arada Murat Bey ben sizi 2 yıldır bu formda görüyorum. Bu kodu uyarladağınıza göre yavaş yavaş sizin kendi kodlarınızı yazma/düzenleme zamanınız geldiğini düşünüyorum.

Çözüm
Konu Sahibi
Sayın askan evet bu formun ilk kuruluşundan beri varım. Formu sürekli takip ediyorum. Kod yazma konusunda kendi çapımda ufak tefek işimi görecek şekilde yazmaya çalışıyorum. Beni aşan işlerde ise siz değerli hocalardan destek istiyorum. Sağolun bir çok konuda destek oldunuz. Paylaşımınız sorunumu çözmüştür. Saygılar

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri