• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listbox'a diğer listbox'tan seçilen sayfanın verisini alma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

himmgarip

Excel Dostu
Aldığı beğeni
882
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba hocalarım,

Aşağıdaki gibi bir problemim var. Burada takıldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Listbox'ta sayfa isimlerini listeletiyorum. Sayfa ismi seçince seçilen sayfadaki aşağıda yazdığım alanları almak istiyorum.Bu alanlarda ekleme,güncelleme ve silme yapmak istiyorum. Ek olarak çektiğim raporun sayfası olan RAPOR sayfasındaki içeriğide diğer listboxa almak istiyorum. Konu hakkında desteğinizi rica ediyorum.

1.jpg

Sayın @himmgarip liste kutularıınızı istediğiniz gibi yapıldı.

Konu Sahibi
Elinize sağlık teşekkürler.

Listbox a alınan verinin ilk satırını sabitleyebilirmiyiz?

1.jpg

Konu Sahibi
Üstadlarım birşey daha soracağım.

Ekle,Güncelle,Sil düğmelerinin kodlarını nasıl yapabilirim?

Sil düğmesi satırı silmeyecek. Tarih-Ürün adı-miktarı-birim fiyatı-kdv-ödemeler in bulunduğu hücreleri silecek sadece.

1.jpg

Dosyanız ektedir.

Çözüm
Konu Sahibi
@Balta hocam ikinci cari sayfası açınca hata alıyorum . "Güncelle" düğmesi içinde cariyi seçtikten sonra aşağıdan veriyi seçiyorum güncelleme yapmak için tekrardan yukarıdan cari ismine birkez tıklamam gerekiyor. Yoksa hataya düşüyor. Yeni boş cari açınca listeden o cariyi seçince yine hataya düşüyor.

1.jpg

Dosyayı güncelledim. Tekrar indiriniz.

Geri