• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü listboxa aktif sayfaydan veri aktarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

username

Yeni Üye
Aldığı beğeni
7
Excel V
Office 2007 TR
Konu Sahibi
merhabalar herkese her eklenen yeni bir sayfadan listboxa veri nasıl aktarabiliriz

Çözüm
ustadım çok teşekkür ederim listbox alt alta gelmiş benim demek istediğim hangi sayfayı açarsam o sayfadaki bilgiler gelsin örneğin sayfa1 deyesem o sayfadaki gelsin 2 deysem o sayfa gelsin yeni bir sayfa eklersem o sayfadaki gelsin yani hangi sayfa aktifse bunu nasıl yapabiliriz yardımın için teşekkür ederim
Deneyiniz
Konu Sahibi
Deneyiniz;

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
ustadım çok teşekkür ederim listbox alt alta gelmiş benim demek istediğim hangi sayfayı açarsam o sayfadaki bilgiler gelsin örneğin sayfa1 deyesem o sayfadaki gelsin 2 deysem o sayfa gelsin yeni bir sayfa eklersem o sayfadaki gelsin yani hangi sayfa aktifse bunu nasıl yapabiliriz yardımın için teşekkür ederim

Deneyiniz

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri