Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
denedim ama binlik ayırmadı.Merhabalar bu şekilde deneyebilir misiniz
HTML:
fazladan tırnak var onları kaldırırsanız kırmızı olmayacaktır.denedim ama binlik ayırmadı.
LİSTBOX3.Text = Format(CDbl(LİSTBOX3.Text), ""###,###"") kırmızı renkte
ilginiz için teşekkürler
denedim olmadı size dosya ekliyorum.fazladan tırnak var onları kaldırırsanız kırmızı olmayacaktır.
denedim hocam olmuyor. dosya ekliyorum.(filtrelemede hata veriyordu çözüldü yazdınız ama)Denemedim ama sondaki sıfırın sağına nokta koyup iki adet sıfır daha ekleyin vede dosya ekleyin konular için bence
Tam olarak ne yapılmak istenileni anlamadım ama zaten yazdığınız yanlışmış.
Alttaki kod listbox3 e tıklayınca 10.sütundaki değişir.
.List(.ListIndex, 9) = yerine label vs... yazarsınız.
Kısaca LİSTBOX3.Text yazınca ilk sütundaki değerler için olur.
Normalde kullanım şekli alttaki gibi.
HTML:
O konuda firma isimleri istemiştiniz gelmişti ve yeni konu açın yazmıştım.Tavsiyem öncedende yazdığım gibi tam açıklama yaparsanız konu açınca istediğiniz çözümler erken biter.ekliyorum.(filtrelemede hata veriyordu çözüldü yazdınız ama
tamam hocam konuyu kapatıyorum ilginiz için teşekkür ederim ama sizede mahcup oluyorum hep siz ilgileniyorsunuz soğolunBugün bakarım ama dosyayı indirmedim daha.Tam olarak nerde ne yapılacak gibi adım adım açıklarsanız konu uzamamış olur.
Örneğin ilk mesajınızda ne yapılmak istenildiği anlaşılmıyor gibi.
hocamBu konu için ne yapmak istediğinizi tam olarak açıklayın bugün hallederim.