Miraga
Destek Ekibi
- Aldığı beğeni
- 926
- Excel V
- Office 2016 TR
Konu Sahibi
merhabalar
Çözüldü - kredi taksit ödeme planı ile kredi taksit taksit ödeme ile ilgili sorum çözüme ulaştı tekrardan teşekkür ederim
tabloda çalışan sistem şu şekilde
* sayfa 2 de b sütunu kredi numaraları yazılı
sayfa1 de b sutunuda kredi numaraları - - g sutununda taksit ödeme tarihleri -- ı sutununda ödenecek taksit tutarları yazılı
b1 hücresinde bugünün tarihi yazılı
* çalışan formül de sayfa2 j sutunu ve devamındaki hücreler de( b sutununda yazılı olan kredi numarasını syfa1 de arıyor ve ödeme tarihlerine ödenecek tutarı aylarına göre yazıyor)
bunda bir sıkıntı yok
ilave etmek istediğim
b1 hücresinde yazılı olan tarih ile g sutununda yazılı olan taksit ödeme tarihi eşit olursa hücrenin dolgu rengini değiştirmek istiyorum (değiştirmek istediğim dolgu rengi sayfa2 deki j sutunu ve devamındaki hücreler olacak
örneğin
sayfa1 b1 hücresindeki tarih 26.09.2022 // g22 deki tarihde 26.09.2022 ve I22 hücresinde de ödenecek olan tutar 16.930,82 olduğu görülüyor
sayfa2 de förmüll sonucu olan L6 hücresinin dolgu rengi değişecek
yardımcı olabilirseniz sevinirim
ben dolaylı biçimlendirmeden yapmayı denedim ama beceremedim
Çözüldü - kredi taksit ödeme planı ile kredi taksit taksit ödeme ile ilgili sorum çözüme ulaştı tekrardan teşekkür ederim
tabloda çalışan sistem şu şekilde
* sayfa 2 de b sütunu kredi numaraları yazılı
sayfa1 de b sutunuda kredi numaraları - - g sutununda taksit ödeme tarihleri -- ı sutununda ödenecek taksit tutarları yazılı
b1 hücresinde bugünün tarihi yazılı
* çalışan formül de sayfa2 j sutunu ve devamındaki hücreler de( b sutununda yazılı olan kredi numarasını syfa1 de arıyor ve ödeme tarihlerine ödenecek tutarı aylarına göre yazıyor)
bunda bir sıkıntı yok
ilave etmek istediğim
b1 hücresinde yazılı olan tarih ile g sutununda yazılı olan taksit ödeme tarihi eşit olursa hücrenin dolgu rengini değiştirmek istiyorum (değiştirmek istediğim dolgu rengi sayfa2 deki j sutunu ve devamındaki hücreler olacak
örneğin
sayfa1 b1 hücresindeki tarih 26.09.2022 // g22 deki tarihde 26.09.2022 ve I22 hücresinde de ödenecek olan tutar 16.930,82 olduğu görülüyor
sayfa2 de förmüll sonucu olan L6 hücresinin dolgu rengi değişecek
yardımcı olabilirseniz sevinirim
ben dolaylı biçimlendirmeden yapmayı denedim ama beceremedim
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.