• DİKKAT !

    Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Koşula Göre Devir İşlemi

Berkem13

Yeni Üye
Katılım
2 May 2021
Mesajlar
3
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhabalar, birden fazla carinin takibini yaptığım excel dosyalarım var. Bu carilerin yılsonunda devrini yapmak istiyorum. Aşağıdaki makro ile bunu sağlayabildim ancak carinin birden fazla plakası var. Excel dosyasını hazırlarken de bakiye kısmını ona özel hazırlamıştım. Plakaya göre filtreleme yapınca o plakanın bakiyesini veriyor. Ben de devir işleminin tek kalemde değil de plaka bazında olmasını istiyorum. Örnek dosyalar ve kullanmış olduğum makro ektedir. Nasıl bir yol izleyebilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

Makro:

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
 

Ekli dosyalar

Sayın Berkem13,
carilerden pek anlamadığım için sorum hatalı ise kusura bakma.
Her Excel dosyası kendi içinde mi devir oluyor? Yoksa her Excel dosyanın içinde devri yaptıktan sonra makronun bulunduğu kitapta özet mi oluşturacak. Eğer anlamamış isem tekrar açıklayabilirseniz yardımcı olabilirim.
 
Geri
Üst