• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Kodun Çalıştırılması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Yasar PİSKİN

Yeni Üye
Aldığı beğeni
107
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Kod sayfası Module2 nin en sonundaki ad soyad makrosu ile DATA sayfası C sütununa yazılan ad ve soyadları BT ve BU sütunlarına ayırmaya çalışıyorum fakat her seferinde F5 ile yapıyorum. Bunu DATA sayfası C sütununa veri girdikçe kendiliğinden gerçekleşecek şekilde mevcut kodun iyileştirmesi hususunda yardımlarınızı rica ediyorum.

Çözüm
worksheet change event'ini kaldırdığımda sorununuz düzelmiş görünüyor.
fazla vaktim olmadığından change eventindeki kodlar ile ilgili bir işlem yapamadım,
deneyiniz.
Merhaba,
Dosyanızda eksik sayfalar olduğu için kodlarınız bende hata veriyordu,
Bu nedenle dosyanızdaki kodları silip örnek oluşturdum.
Buna göre; C sütununa veri ekleyip D sütununa geçtiğinizde kod çalışıp ayırma işleminiz gerçekleşecektir.
Dosyanız ektedir.

Konu Sahibi
Orijinal çalışmada cevabınızı denedim , ama aynı şekilde kodu çalıştıramadım.

worksheet change event'ini kaldırdığımda sorununuz düzelmiş görünüyor.
fazla vaktim olmadığından change eventindeki kodlar ile ilgili bir işlem yapamadım,
deneyiniz.

Çözüm
Son olarak kod tamam fakat Kursör dönüm duruyor bu hususta yardımlarınızı rica ediyorum.
Yasar PİSKİN dediğim gibi dosyanızdaki worksheet_change eventı sonsuz döngüye giriyor, ya eventı kaldıracaksınız ya da tetiklediği yordamı farklı bir şekilde tetikleteceksiniz.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri