• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü kar zarara bağlı basit maliyet hesaplama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Haritacı

Yeni Üye
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Merhabalar. Sorunu tabloda fotoğraflar üzerinden anlatmaya çalıştım. olayı bide şöyle özetlemek isterim. Bir ürünün alış ve satış işlemlerine ilişkin tabloda eğer tüm ürünler satılırsa (oluşan ürün sütununda 0 olursa) kar elde edilmişse "KAR/ZARAR MİKTARI" sütununda (o ürünün tümü satılıncaya kadar ) kar ya da tutarı yazmalı. Eğer kar oluş muş ise maliyet yeni alımdan itibaren hesaplanmalı yok eğer zarar oluşmuş ise maliyet ortalaması aynı şekilde eski alım ve satımlar üzerinden devam etmeli. .İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Çözüm
Merhaba;
Tablonuzu pek anlamadım (kripto para ile hiç ilgilenmem) ama Döviz alış-satış takibi için yapılan uygulama size fikir verecektir.
İnceleyin.
İyi çalışmalar.
Merhaba;
Tablonuzu pek anlamadım (kripto para ile hiç ilgilenmem) ama Döviz alış-satış takibi için yapılan uygulama size fikir verecektir.
İnceleyin.
İyi çalışmalar.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri