LİNDA
Gold Üye
- Aldığı beğeni
- 90
- Excel V
- Office 2019 TR
- Gold Bitiş
- 15 Nisan 2026
Konu Sahibi
Merhaba site dostu tarafından oluşturulan Nöbet Kura dosyam üzerinde şöyle bir düzenleme yapmak istedim. Hesap sayfasında kura sonucu dağıtılmış isimleri Nöbet çizelgesine aktarmak istiyorum .
Sayfa2 ye Personel isimlerini ID numaralarına göre sıraladım .Nöbet sayfasında gün ve nöbet yerine öğretmenin numarasını yazdığımda öğretmenin ismi geliyor.
Örnek 1 ABDULLAH DAĞLI gibi. Bütün numaraları tek tek girmek yerine hesap sayfasından = Hesap!D13 yazarak verileri alabilir miyim diye denedim ama sağa ve sola formülü çektiğimde formül siliniyor ve aynı isim geliyor. Bu konuda yardımlarınızı rica ederim
Sayfa2 ye Personel isimlerini ID numaralarına göre sıraladım .Nöbet sayfasında gün ve nöbet yerine öğretmenin numarasını yazdığımda öğretmenin ismi geliyor.
Örnek 1 ABDULLAH DAĞLI gibi. Bütün numaraları tek tek girmek yerine hesap sayfasından = Hesap!D13 yazarak verileri alabilir miyim diye denedim ama sağa ve sola formülü çektiğimde formül siliniyor ve aynı isim geliyor. Bu konuda yardımlarınızı rica ederim
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.