• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü İnputbox ile personel sayısı kadar satır yazdırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

aliriza

Yeni Üye
Aldığı beğeni
7
Excel V
Office 2003 TR
Konu Sahibi
Merhaba
Personel sayfasını makro ile yazdırmak istiyorum. inputbox ile personel sayısını girip
personel sayısını kadar satırı yazdırmak istiyorum.

Öenek: personel sayım 20 ise birinci (bir sayfa) sayfayı (A1 hücresi ile AK30 hücresi arasını seçsin ve siçimi) yazsın,
personel sayım 50 ise iki sayfa (A1 hücresi ile AK60 hücresi arasını seçsin ve siçimi) yazsın,

Merhaba
Personel sayfasını makro ile yazdırmak istiyorum. inputbox ile personel sayısını girip
personel sayısını kadar satırı yazdırmak istiyorum.

Öenek: personel sayım 20 ise birinci (bir sayfa) sayfayı (A1 hücresi ile AK30 hücresi arasını seçsin ve siçimi) yazsın,
personel sayım 50 ise iki sayfa (A1 hücresi ile AK60 hücresi arasını seçsin ve siçimi) yazsın,
a1:ak30 mu, a10:ak30 mu olacak? personel sayım 20 ise personel sayısı kadar demişsiniz ama a1:a30 arası çıksın istiyorsunuz. Yazdığınız personel sayısı kadar satır mı çıksın? personel sayısı 20 ise a1:ak20 satırlarımı çıkacak? yoksa veriler A10:AK2500 aralığnda da a10+personel sayısı kadar mı çıktı almak istiyorsunuz?

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri