• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü imleç rengini çıktıya yansıtmama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan incsoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntülenme 603
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

incsoft

Yeni Üye
Aldığı beğeni
18
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar ekli dosyamda imleç nerdeyse belli olması için boyama yaptırıyorum ancak bunu çıktıya da yansıtıyor. Çıktıya yansıtmaması için bir kod varmıdır?

Teşekkürler.

Yazdırma seçeneklerinden sadece siyah beyaz çözüm olmuyor mu acaba?
Renkli çıktı alıyorsanız çözüm olmaz büyük ihtimal.

Konu Sahibi
Hayır hocam çıkmaz. ctrl+p>sayfa yapısı>çalışma sayfası>siyah beyaz şeklinde deneyebilir misiniz.

Bunu biliyorum efendim ancak şu açıdan olmaz. Benim dosyam detaylı bir dosya. Bir sürü zemin rengi olan,koşullu biçimlendirme,macro olan bir dosya o yüzden renksiz deyince herşey bembeyaz oluyor. Neyse sağlık olsun

Bunu biliyorum efendim ancak şu açıdan olmaz. Benim dosyam detaylı bir dosya. Bir sürü zemin rengi olan,koşullu biçimlendirme,macro olan bir dosya o yüzden renksiz deyince herşey bembeyaz oluyor. Neyse sağlık olsun
Hocam bu çözüm sadece yazdırma anında siyah beyaz olur normal çalışma anında hangi renkleri kullanıyorsanız onları kullanabilirsiniz. Yani koşullu biçimlendirme vb diğer makrolarla nasıl bağ kurdunuz anlayamadım.

İlk satırda biçimlendirme olmadığından aşağıdaki gibi olabilir.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri