• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü İki Tarih Arası Toplama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

SEVGİ

Yasaklı Üye
Aldığı beğeni
42
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Verilen 2 Tarih Aralığındaki Satırlardan Her Kategorinin Sıfırdan Büyük Toplamı Olanları Büyükten Küçüğe Nasıl Sıralayabiliriz?

Bu Tarih Aralığında Temizlik Kategorisinin Değeri 0 Dan Büyük Olmadığı Yani Buna Uygun Satır Olmadığı Için Listede Gözükmemeli.

365 Versiyonlara Göre Yapılmış Olup Eski Versiyonlara Göre Yapılmasını Istiyorum

Çözüm
Verilen 2 Tarih Aralığındaki Satırlardan Her Kategorinin Sıfırdan Büyük Toplamı Olanları Büyükten Küçüğe Nasıl Sıralayabiliriz?

Bu Tarih Aralığında Temizlik Kategorisinin Değeri 0 Dan Büyük Olmadığı Yani Buna Uygun Satır Olmadığı Için Listede Gözükmemeli.

365 Versiyonlara Göre Yapılmış Olup Eski Versiyonlara Göre Yapılmasını Istiyorum
Deneyiniz

Deneyiniz

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri