• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü İç İçe İf formül hakkında

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

erkandeveci

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2021 EN
Konu Sahibi
merhaba
ekteki excel örneğinde formülü galiba yanlış yazdım k 37 deki sayı k39 hücresinden küçük olmasına rağmen 1 ci destek kırıldı uyarısı veriyor benim isteğim 2 ci destek kırıldı uyarısı vermesi formülün neresinde hata yaptım acaba konu hususunda yardımlarınızı rica ederim.

Formül "=IF(K37>G38;"1 Cİ DİRENÇ KIRIDLI";IF(K37>G39;"2 Cİ DİRENÇ KIRILDI";IF(K37>G40;"3 CÜ DİRENÇ KIRIKDI KAR SATIŞI YAPILABİLİR Mİ KONTROL ET";IF(K37>G41; " 4 CÜ DİRENÇ KIRILDI DİKKAT";(IF(K37<I38;"1 Cİ DESTEK KIRILIYOR ";IF(K37<I39;"2 Cİ DESTEK KIRIILDI DKKAT";IF(K37<I40;"3 CÜ DESTEK KIRILDI ALIM İÇİN KONTROL ET";IF(K37<I41;"4 CÜ DESTEK KIRILDI DİKKAT Lİ OL";"ARAF BÖLGEDEYİZ")))))))))"

1724850227633.png

merhabalar
ingilizceye uyarlayıp denermisiniz (istenilen sonuç alınıyorsa metin içeriğinide düzenleyiniz)
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri