• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü her zaman üst sayıdan çıkarsın

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

themz

Yeni Üye
Aldığı beğeni
10
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Ekran görüntüsü 2025-01-21 221150.png

merhaba arkadaşlar. benim sormak istediğim şu ve bir türlü yapamadım. ben günlük gelir giderleri hesaplıyorum. giden paralar gelenden çok olunca - olarak gözükmeyi yaptım. =MUTLAK(D17)*-1 formulü kullanıyorum ama mesela ayın 17 sinde 855 lira gider var gelirim 5.000 küsür ama sistem ilk gideri yazdığım için ondan çıkarıyor. ben şunu istiyorum. sürekli olarak gelir gider tablosunda fiyat ne olursa olsun gider yada gelir hangisi fazla ise ondan çıkarmasını istiyorum.

Çözüm
Ekli dosyayı görüntüle 31793

merhaba arkadaşlar. benim sormak istediğim şu ve bir türlü yapamadım. ben günlük gelir giderleri hesaplıyorum. giden paralar gelenden çok olunca - olarak gözükmeyi yaptım. =MUTLAK(D17)*-1 formulü kullanıyorum ama mesela ayın 17 sinde 855 lira gider var gelirim 5.000 küsür ama sistem ilk gideri yazdığım için ondan çıkarıyor. ben şunu istiyorum. sürekli olarak gelir gider tablosunda fiyat ne olursa olsun gider yada gelir hangisi fazla ise ondan çıkarmasını istiyorum.
Deneyiniz
deneyiniz.
HTML:
Makefile:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
ikisi de olmadı yada ben yapamadım. bir çalışma dosyası attım bakabilirmisin.z

merhabalar
sizin formülde gider-gelir yazılmış
tam tersi gider-gelir yazmanız işinizi çözer gibi geldi
denermisiniz ( istenilen sonuç değilse 3-4 manuel örnek yazarmısınız
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Ekli dosyayı görüntüle 31793

Deneyiniz

Çözüm
Konu Sahibi
bu şekilde oldu efendim. çok teşekkür ediyorum hepinize desteklerinizden dolayı.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri