• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Haftalık Puantajda Hafta sonu sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

LİNDA

Gold Üye
Aldığı beğeni
90
Excel V
Office 2019 TR
Gold Bitiş
15 Nisan 2026
Konu Sahibi
Merhaba site dostları yardımıyla oluşturduğum dosyamda çalışma sayfasında hafta toplamlarını puantaj sayfasından alıyor ve işlemi yapıyor. Ekim 2023 dönemi hafta sonu ile başladığı için 1. hafta toplamını yapmıyor. Formülde =TOPLA.ÇARPIM(EĞERHATA((TAMSAYI((13-HAFTANINGÜNÜ(PUANTAJ!$G$9:$AK$9-1)+GÜN(PUANTAJ!$G$9:$AK$9))/7)=SÜTUN(A1))*PUANTAJ!$G10:$AK10;0))
veri aldığı puantaj sayfasında ki G9 sütununu H9 olarak da değiştirdim ama sonuç alamadım. Puan sayfasında AY değişikliği yapabiliyoruz Konu ile yardımlarınıza ihtiyacım var

merhabalar
çalışmalar / m3 hücresindeki formül
kulup bordarosu e sutunundaki formül düzeltilirse hata düzelir sanırm

Konu Sahibi
değişiklik yapılmadan önceki halinide gönderirseniz tekrardan düzenlenebilir
göndermiş olduğum dosyadaki formül değişiklik yapılmamış hali. Çalışma sayfası I12 ve m 12 arasında kullanılıyor formül . ve verileri puantaj sayfasından alıyor. Çalışmalar sayfası M3 deki ve kulüp bordrosu e sütunundaki formüllerin çalışma sayfasındaki I12 ve m12 aralığında kullanılan formülle bir hesap bağlantısı yok

m3 hücresindeki formülünüzHTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
o12 ve aşağısındaki formül HTML:
Kod:
veri aldığı hücreler kaybolmuş düzenlemek gerekli (çalıştığınız eski versiyon dan formül nereden aldığı kontrol edilip yeniden düzenlebilir)

Konu Sahibi
m3 hücresindeki formülünüzHTML:
Kod:
o12 ve aşağısındaki formül HTML:
Kod:
veri aldığı hücreler kaybolmuş düzenlemek gerekli (çalıştığınız eski versiyon dan formül nereden aldığı kontrol edilip yeniden düzenlebilir)
belirtiğiniz o hücrelerdeki verilere ihtiyacımız yok. o verileri sildim yenide yüklüyorum .puantaj sayfasındaki takvimden haftalara göre verileri alıyor

merhabalar
kontrol edebilirmisiniz
not: puantaj ch9:dl10 hücrelerinde değişiklik yapıldı

Konu Sahibi
merhabalar
kontrol edebilirmisiniz
not: puantaj ch9:dl10 hücrelerinde değişiklik yapıldı
Yardımınız için teşekkür ederim hesaplama yapıyor. Emeğinize sağlık. Ama ben formülü kullandığım dosyaya uyguladığımda hesaplama yapmıyor.
"not: puantaj ch9:dl10 hücrelerinde değişiklik yapıldı" bu arada nasıl bir değişiklik yapıldı acaba herhangi bir formül veya veri görünmüyor. Sayfa ismi ve aralıkta yanlışlık olabilir mi ? Puan sayfasında takvim ch 15 dl15 arasında . Ve puantaj sayfasına buradan veri alıyor

hesaplama yapıyor. Emeğinize sağlık. Ama ben formülü kullandığım dosyaya uyguladığımda hesaplama yapmıyor.
orjinal dosyanıza nasıl bir uygulama yapıyorsunuz bilmiyorum
ch9:dl10 hücrelerinde değişiklik yapıldı" bu arada nasıl bir değişiklik yapıldı acaba
*ch9:dl 10 arasına haftanın günlerini gruplayacak formül düzenlemiştim belki de orjinal dosyanızda ch9:dl 10 kısmındaki değişkliği atlıyorsunuzdur kontrol ediniz

Konu Sahibi
orjinal dosyanıza nasıl bir uygulama yapıyorsunuz bilmiyorum

*ch9:dl 10 arasına haftanın günlerini gruplayacak formül düzenlemiştim belki de orjinal dosyanızda ch9:dl 10 kısmındaki değişkliği atlıyorsunuzdur kontrol ediniz
Tamam kontrol ettim buldum. düzenledim. Ama ay değişikliğinde yine formüller değişmesi mi gerekiyor Çünkü ayları kontrol ettiğimde Aralık 2023 ilk günü cuma gününe geliyor dolayısıyla yine 4 hafta üzerinden hesaplama yapıyor

Tamam kontrol ettim buldum. düzenledim. Ama ay değişikliğinde yine formüller değişmesi mi gerekiyor Çünkü ayları kontrol ettiğimde Aralık 2023 ilk günü cuma gününe geliyor dolayısıyla yine 4 hafta üzerinden hesaplama yapıyor
CK9 hücresindeki formülü HTML:
Kod:
olarak değiştirip deneye bilirmisiniz

Çözüm
Konu Sahibi
CK9 hücresindeki formülü HTML:
Kod:
olarak değiştirip deneye bilirmisiniz
Çok teşekkür ederim sayın Miraga demek ki sihirli formül buymuş. Uğraştınız emeğinize sağlık hakkınızı helal edin sorun çözüldü

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri