• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Günün, Ayına Göre Sayfaya Kayıt

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hunkar50

Yeni Üye
Aldığı beğeni
57
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Hocalarım Bir Hususta Daha Takılmış Bulunmaktayım,

eklediğim resim içerisinde açıklama mevcuttur.

Resimde:
İşaretli olan Kaydet Butonuna Tıkladıgımda
BU Listeden seçili çalışma kitabına Kayıt yapmakta.....

\diger\aylar.xlsm çalışma kitabında
ocak
şubat
mart .....
diye çalışma sayfalarım mevcut.

Sorunum Şu : Kaydet Tıkladığımda, mevcut gün hangi ay içerisinde ise \diger\aylar.xlsm çalışma kitabında bulunan aya kayıt yapmasıdır....

Tesekkür ediyorum...

ayrıca kaydet butonu içerisnde Listeden seçili çalışma kitabına kayıt kodunuda paylaşıyorum..................

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Tekrar teşekkür ederim...

Çözüm
Aşağıdaki kodlar, TextBox20 deki tarihi Ay Adına dönüştürüyor (hali hazırda günün tarihi 27.12.2022 olduğu için "Aralık") , "diger" klasöründeki "Aylar.xlsm" dosyasındaki "Aralık" sayfasının "C10" hücresine 123 yazıyor.
Sizin kodlarınızdaki klasör ve dosya isimleri örnek dosyadaki ile uyumsuz olduğu için, fikir vermesi için küçük bir kod örneği hazırladım.
HTML:
Kod:
Aşağıdaki kodlar, TextBox20 deki tarihi Ay Adına dönüştürüyor (hali hazırda günün tarihi 27.12.2022 olduğu için "Aralık") , "diger" klasöründeki "Aylar.xlsm" dosyasındaki "Aralık" sayfasının "C10" hücresine 123 yazıyor.
Sizin kodlarınızdaki klasör ve dosya isimleri örnek dosyadaki ile uyumsuz olduğu için, fikir vermesi için küçük bir kod örneği hazırladım.
HTML:
Kod:

Çözüm
Konu Sahibi
HTML:
Kod:
kod üzerinde ugraşacağım hocam , size dönüş yapacağım teşekkür ederim...
Elinize emeğinize sağlık..

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri