• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Güncelleme yapamıyorum ve 8. veye 9. kayıttan sonra aynı resmi gösteriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

SonOsmanlı

Yeni Üye
Aldığı beğeni
21
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhaba değerli Hocalarım,
Yeni bir programa başladım ama bu pğrogramda bazı hatalar yaptım bir türlü de düzeltemiyorum.Kısaca anlatıyorum.
Cari hesabı açtığımda örneğin mevcut kayıtta güncelleme yapmak istediğimde güncelleme olmuyor.Yanlış kod girdim zannımca.
Kayıt sayıları artınca 8 veya 9. kayıttan sonra sürekli aynı resim geliyor.İlk kayıt ve sonraki kayıt düğmeleriyle geldiğim de de aynı resmi gösteriyor.
Resim dosyasını PARAMETRELER sayfasına yazdım.Kodlara göre oradan alıyor.Bazende formu açtığımda "Sonraki Butonunu" tıkladığımda TextBoxlarda Cari Kod,Ünvanı ve Hesap türü görünüyor.Yardımınıza ihtiyacım var.Şimdiden yardımınız için çok teşekkür ederim..

Programa Giriş Parolası : yaman

BilgileriGoster makronuzda ilgili yere alttaki satırı ekleyin.
carinin fotosu yoksa çerçeveyi boşaltır.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
BilgileriGoster makronuzda ilgili yere alttaki satırı ekleyin.
carinin fotosu yoksa çerçeveyi boşaltır.
HTML:
Kod:
Hocam bu seferde bazı carilerde resim olmasına rağmen yok gösteriyor... Ayrıca bu sorunda devam ediyor..Resim dosyasını PARAMETRELER sayfasına yazdım.Kodlara göre oradan alıyor.Bazende formu açtığımda "Sonraki Butonunu" tıkladığımda TextBoxlarda Cari Kod,Ünvanı ve Hesap türü görünüyor.Yardımınıza ihtiyacım var.Şimdiden yardımınız için çok teşekkür ederim..

Hocam bu seferde bazı carilerde resim olmasına rağmen yok gösteriyor...
resimleriniz
C:\Users\owner\Desktop\Cari-Stok-Fatura Prog\FOTO
bu adreste ve jpg uzantılı olmalı (C0001.jpg)
hata verenlerin isimlendirmeleri muhtemelen hatalı.

Deneyiniz.
Bende sorun görünmüyor.

....Bazende formu açtığımda "Sonraki Butonunu" tıkladığımda TextBoxlarda Cari Kod,Ünvanı ve Hesap türü görünüyor.....
Sonraki Butonu deyince ben de FrmStok üzerinde uğraşıp durdum.
Neyse,
İlgili kodu aşağıdaki gibi değiştirin.
HTML:
Kod:
1695286015391.png
1695286041870.png

Konu Sahibi
Konu Sahibi
Konu Sahibi
sonraki için,
HTML:
Kod:

gelmeyen resimlerden birini dosya olarak paylaşabilir misiniz?

Konu Sahibi
Sayın SonOsmanlı
Resim uzantılarını incelerseniz, .jpg olanlar form üzerinde görülürken .jpeg olanlar görülmüyor. Uzantıların hepsini .jpg yaparsanız sorun kalmayacaktır. Kolay gelsin.
Çok teşekkür ederim Hocam...Ufak bir şey ama dikkatten kaçıyor işte...
Hocam sizi yoruyorum ama GÜNCELLEME ile ilgili yardım edebilecek misiniz...
Tekrar çok teşekkür ederim...

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri