blackberry
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 1
- Excel V
- Office 2021 TR
Konu Sahibi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
Merhaba blackberry öncelikle forum sitemize hoş geldiniz.Arkadaşlar exelde bir formulden elde edilen gün değerini dakika:saniye cinsinden yazamıyorum 59. dakikandan sonra. exell otamatik 60. dakikaya gelince 00:00 olarak göstermekte. ekte ekran fotoğrafına bakınca nasıl bir çözüm bulabiliriz acaba? (formül =$C$35/86400) yardımlarınızı bekliyorum.Ekli dosyayı görüntüle 35293Ekli dosyayı görüntüle 35294
metne çevirincede bu sefer önceki formül kombinelerini çalıştırmıyor sanırsam. bu dakika:saniye çevirimi öncesinde bir takım başka formüllere sayısal datalara bağlı. ekte resimde ok ile işretledim metne çevirince 60:00 gözüküyor ama exell bunu toplamıyor sayısal veri olarak algılamıyorDeneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.
Eklediğin resimde görünmüyor ama, anlaşılan $C$35 hücresinde 1800 rakamı varmış. Aşağıdaki formülü deneyiniz.
HTML:

verdiğiniz formülü yazdım çalıştı. lakin toplam süreyi toplarken bu formülden gelen 60:00 dakika:saniyeyi toplamıyor exel. burada ne yapmalıyım. ekran görüntüsü ekliyorum. =$G$23hücresine sizin verdiğiniz formül yerleştirildi. 2. ekran görüntüsünde toplama formülü var. AA5 İLE AA25
Arasındaki dakikalarında toplama yapmıyor?
dosyayı ekliyorumverdiğiniz formülü yazdım çalıştı. lakin toplam süreyi toplarken bu formülden gelen 60:00 dakika:saniyeyi toplamıyor exel. burada ne yapmalıyım. ekran görüntüsü ekliyorum. =$G$23hücresine sizin verdiğiniz formül yerleştirildi. 2. ekran görüntüsünde toplama formülü var. AA5 İLE AA25Ekli dosyayı görüntüle 35321 Arasındaki dakikalarında toplama yapmıyor?Ekli dosyayı görüntüle 35320
dosyayı ekliyoumBu kadar çok mesaj olma nedeni dosya OLMAMASI. resim üzerinden tahminle formül yazılıyor sonuç olarak. Bilginiz olsun.
teşekkür ederim. sorun çözüldü şükür
sorunu çözdük teşekkürler