• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Gruplandırılmış Makro Kodu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

xmenx

Gold Üye
Aldığı beğeni
45
Excel V
Office 2016 TR
Gold Bitiş
4 Kasım 2025
Konu Sahibi
Merhabalar ekteki dosyada gruplandırılmuş sayfada çalışan makrom var verileri gruplandırıyor. Ama veriler çok olunca çok yavaş çalışıyor hızlandırma şansımız varmıdır yada nasıl hızlı olur sizlerden yardım bekliyorum teşekkür ederim

Selam

Şu şekilde bir değişiklik işinizi görüyor mu kontrol eder misiniz?

1669625265680.png

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Gruplama şekliniz kodunuzu karmaşık bir şekle sokmuş. Şu şekilde yapmaya ne dersiniz. gruplamayı kaldırın hepsi alt alta gelsin ancak yanlarına bir sütun daha ekleyin orada şube yazsın. Şube toplamlarını almak için de başka bir kod yazıp butona ayarlayın başka bir sayfada göstersin ve böylece daha hızlı çalışır.

Deneyiniz.

Çözüm
Konu Sahibi
Balta hocam bildirim gelmemiş şimdi gördüm . Denedim fakat hocam çok yavaş aktardı yaklaşık 1.30 dk sürdü

Balta hocam bildirim gelmemiş şimdi gördüm . Denedim fakat hocam çok yavaş aktardı yaklaşık 1.30 dk sürdü
Sayın xmenx Balta hocamın kodları gruplandırılmış sayfasını seçtiğiniz anda 5 saniyede işlemi tamamlıyor tekrar kontrol eder misiniz.

Konu Sahibi
Valla hocam bende anlamadım dün evdeki laptopda denedim 1.30 dakika da tamamladı . Şimdi ofise geldim burdai laptop da dediğiniz gibi 5 saniyede işlem tamamlandı

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri