• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Gelişmiş filitreleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Kokorecci

Yeni Üye
Aldığı beğeni
68
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
ustalarım merhabalar daha önce konu açmıştım olmadı ama yeniden yardımlarınızı bekliyorum dosyanın içeriğinde örnek olarak hem yazdım he acıklamadada bir video ekledim seyrettıkden sonra dırek olayın mantığını anlaşılır dıye düşündüm saygılar

Merhaba.
Data sayfasının kod sayfasına aşağıdaki kodu kopyalayın. "A4:HP4" hücrelerinde bir değişiklik yaptığınızda kodlar otomatik çalışacaktır.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Merhaba.
Data sayfasının kod sayfasına aşağıdaki kodu kopyalayın. "A4:HP4" hücrelerinde bir değişiklik yaptığınızda kodlar otomatik çalışacaktır.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Teşekür ederim hocam ama bunu nasıl yapacam bilmiyorum ki

Data sayfasının sekme adını sağ tıklatın Kod Görüntüle seçin açılan sayfaya kodu kopyalayın.
dosyanızı farklı kaydet seçeneği ile Makro içerebilen dosya (.xlsm) olarak kaydedin.

Şimdi "A4:HP4" hücrelerinde bir değişiklik yaptığınızda kodlar otomatik çalışacaktır.

Konu Sahibi
Data sayfasının sekme adını sağ tıklatın Kod Görüntüle seçin açılan sayfaya kodu kopyalayın.
dosyanızı farklı kaydet seçeneği ile Makro içerebilen dosya (.xlsm) olarak kaydedin.

Şimdi "A4:HP4" hücrelerinde bir değişiklik yaptığınızda kodlar otomatik çalışacaktır.
Hocam verıyı altına ekledım fakat a4 den hp4 aralığında herhangi bir yere değer yazdığımda en son alt satırı atıyor ama veri var

Konu Sahibi

sütunlardaki değeri sayı olarak ettiğimde genel yaptıgımdada yapmıyor filitreyi

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri