• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü forum kayıt takibi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

emre004gs

Yeni Üye
Aldığı beğeni
12
Excel V
Office 2003 TR
Konu Sahibi
Hocam benim birde şöyle sıkıntım var mesela tek bir sayfa içinde böyle bi kaç tablo var ve böyle bu tarz 5 sayfa olduğunu düşünürsek bu halde bunları ayırt etmek için ayrı sayfalarda mı hepsini almama lazım yoksa böyle de formdan düzenleme yapabilirmiyiz ayrı ayrı bölümler için ana sayfanın yanına açtım /aaa/ diye zahmet olmazsa yardımcı olurmusunuz muygun hocamın örnek yapıpı atmış olduğu bi form onun üzerinden muygun hocam konu kapatıldığı için soramadım yardımcı olursanız sevinirim

aaa sayfasındaki gibi olmasında problem yok. çalışanların yeri değiştiğinde siz hangi bölümde kimler çalışıyor onu görmek istiyorsunuz doğru mu? Eski çalıştığı tamamen silinecek yeni yeri yazılacak doğru mu? Eğer bu ilave görev ise yani hem a biriminde hem de c biriminde görevlendirilmiş ise görevlendirilen kişi ikisinde de görünecek mi?

Konu Sahibi
aynen öyle hangi birimde kimler çalışmak istiyor o ve yeri değiştiğinde dediğiniz gibi eski çalıştığı tamamen silinecek yeni yeri yazılacak

Alternatif bir çözüm önerim var bir deneyin isteklerinizi karşılayacağını düşünüyorum

Çözüm
Konu Sahibi
Teşekkür ediyorum bu iyi oldu bu açıdan düşünmemiştim hiç hocam tek sorum şu mesela ana sayfada hepsini yapıp onları kendi arasında dağıtmak mı mantıklı olur sizce yoksa bu mu

Tüm bilgileri ana sayfada(filtre sayfası)tutarsanız daha akılcı olur. Zaten Diğer sayfaya filtrele yapabiliyorsunuz. Çıktı için bunu kullanırsınız.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri