• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Formüller bozulmadan 2025 yapma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

history58

Yeni Üye
Aldığı beğeni
2
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhaba ekte gönderdiğim dosyayı formüller bozulmadan 2025 nasıl yapabiliriz

Kişisel veriler içeren dosya kullanıcının isteği üzerine kaldırılmıştır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sayın history58,
Neyini 2025 yapacağız ?

Böylemi olacak ? Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.
NOT : İncelediğim kadarıyla çoğu yerleri manuel giriyorsun. Oysa bazı yerleri otomatik hale getirebilirsin. Tabi taktir senin.

Konu Sahibi
Böylemi olacak ? Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.
NOT : İncelediğim kadarıyla çoğu yerleri manuel giriyorsun. Oysa bazı yerleri otomatik hale getirebilirsin. Tabi taktir senin.
İçindeki verilerde silinecek hocam değerler sıfır olacak delete ile silince formüller bozuluyor

Sayın history58,
Göndermiş olduğunuz dosyada sadece ARALIK 2024 sayfasının bir çok yerinin otomatik hale getirdim. Diğer aylarda da bazı yerleri otomatik hale getirdim. Bu OCAK 2025'ten başlayıp ARALIK 2025'e kadar devam eden sayfalarda da tıpkı ARALIK 2024 sayfasında olduğu gibi otomatik hale getirilecek yerler var. Onları ARALIK 2024 sayfasını örnek alarak siz yaparsınız herhalde ?!
Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız. Size ancak akşam saat 19:00'dan sonra cevap verebilirim.
Kolay gelsin.

Konu Sahibi
Sayın history58,
Göndermiş olduğunuz dosyada sadece ARALIK 2024 sayfasının bir çok yerinin otomatik hale getirdim. Diğer aylarda da bazı yerleri otomatik hale getirdim. Bu OCAK 2025'ten başlayıp ARALIK 2025'e kadar devam eden sayfalarda da tıpkı ARALIK 2024 sayfasında olduğu gibi otomatik hale getirilecek yerler var. Onları ARALIK 2024 sayfasını örnek alarak siz yaparsınız herhalde ?!
Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız. Size ancak akşam saat 19:00'dan sonra cevap verebilirim.
Kolay gelsin.
Hocam 2025 ocak ayından itibaren 12 ay boyunca isimler sabit kalacak değerler rakamlar yani 0 olacak formüller aynen kalacak ama toplamlar rakamları siliyorum delete ile bu sefer formüllerde gidiyor örnek attığım dosya 2024 içindi 2025 için aynı isimler kalıp rakamların hepsini sileceğim formüller bozulmadan

rakamları siliyorum delete ile bu sefer formüllerde gidiyor
...formüllerde gidiyor... derken neyi kastettin. Ben de sildim 0 (sıfır) olarak geldi. ...formüllerde gidiyor... ibaresini biraz açar mısın ?
Bir şey daha soracağım ! OCAK ayından başlayıp ARALIK ayına kadar (rakamsal değerler hariç) diğer tüm değerler aynı mı ? Çünkü OCAK ayını tamamen bitirdim. ŞUBAT ayından ARALIK ayına kadar hepsini sayfa olarak silip OCAK ayını kopyalayıp diğer ayları yeniden oluşturacağın ki hepsi kısa yoldan tek kalemde bitmiş olsun.

Son düzenleme:
Örnek;
OCAK2024 sayfasında D3:T34 aralığını seçin GİRİŞ>Bul ve Seç>Özel Git>Sabitler işaretle, TAMAM tıkla sadece formülsüz hücreler seçili kalacaktır.
Bu seçimi bozmadan GİRİŞ>Bul ve Seç>Değiştir çıkan iletişim kutusunda,
Aranan: *
Yeni Değer: 0
yazın TAMAM tıkla

Son düzenleme:
Sayın history58 Kişisel veriler içeren dosyanız isteğiniz üzerine kaldırılmıştır. Lütfen bundan sonra konu açarken ve örnek paylaşırken kişisel veriler konusunda daha hassas davranıp verilerinizi değiştirmeyi unutmayın. Ne sizin ne bizim canımız sıkılmasın. Burada size yardımcı olmak için çalışan arkadaşlara da ayıp insanların çalışmalarını da silmek zorunda kalıyoruz.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri