Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
İçindeki verilerde silinecek hocam değerler sıfır olacak delete ile silince formüller bozuluyorBöylemi olacak ? Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.
NOT : İncelediğim kadarıyla çoğu yerleri manuel giriyorsun. Oysa bazı yerleri otomatik hale getirebilirsin. Tabi taktir senin.
Hocam 2025 ocak ayından itibaren 12 ay boyunca isimler sabit kalacak değerler rakamlar yani 0 olacak formüller aynen kalacak ama toplamlar rakamları siliyorum delete ile bu sefer formüllerde gidiyor örnek attığım dosya 2024 içindi 2025 için aynı isimler kalıp rakamların hepsini sileceğim formüller bozulmadanSayın history58,
Göndermiş olduğunuz dosyada sadece ARALIK 2024 sayfasının bir çok yerinin otomatik hale getirdim. Diğer aylarda da bazı yerleri otomatik hale getirdim. Bu OCAK 2025'ten başlayıp ARALIK 2025'e kadar devam eden sayfalarda da tıpkı ARALIK 2024 sayfasında olduğu gibi otomatik hale getirilecek yerler var. Onları ARALIK 2024 sayfasını örnek alarak siz yaparsınız herhalde ?!
Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız. Size ancak akşam saat 19:00'dan sonra cevap verebilirim.
Kolay gelsin.
...formüllerde gidiyor... derken neyi kastettin. Ben de sildim 0 (sıfır) olarak geldi. ...formüllerde gidiyor... ibaresini biraz açar mısın ?rakamları siliyorum delete ile bu sefer formüllerde gidiyor
Hocam konuyu kapatabilirmisiniz silme gibi bir durum varmı acaba yüklediğim dosyalarıAşağıdaki kod ile formül içeren hücreleri koruyarak silme işlemi yapabilirsiniz...
HTML: