• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Formül Yardımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Yasar PİSKİN

Yeni Üye
Aldığı beğeni
107
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
F sütunundaki tarihleri esas alarak, içinde bulunduğumuz aydan sonraki ay içinde bulunan tarihleri koşullu biçimlendirme ile belirtmek için yazılacak formül hakkında yardımlarınızı rica ediyorum. (Ağustos ayındayız, Eylül ayı içindeki tarihler)

Dosyayı inceleyin

Konu Sahibi
Bunu F sütunundaki tarihleri esas alarak, içinde bulunduğumuz aydan, sonraki ayın bir yıl öncesi içinde bulunan tarihleri koşullu biçimlendirme ile belirtmek için yazılacak formül şekilde revize etmek istesek. (Ağustos 2021 ayındayız, Eylül 2020 ayı içindeki tarihler)

F sütunundaki tarihleri esas alarak, içinde bulunduğumuz aydan sonraki ay içinde bulunan tarihleri koşullu biçimlendirme ile belirtmek için yazılacak formül hakkında yardımlarınızı rica ediyorum. (Ağustos ayındayız, Eylül ayı içindeki tarihler)
Dosya ekdedir , ben maviyi tercih ettim .

kontrol ediniz.

Geçen ay ve gelecek ay koşullu biçimlendirme

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri