• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Formu Temizleyip Yeni Sayfaya Aktarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mcexrem

Gold Üye
Aldığı beğeni
132
Excel V
Office 2019 TR
Gold Bitiş
15 Nisan 2026
Konu Sahibi
Merhabalar üstadlarım,

Dosyamın ANASAYFA sayfasına değişen tarihlerde veri girişi yapıyorum.
Bu verileri tek tek temizlemek yerine ve kayıtları tutabilmek adına sizlerin yardımınıza başvurdum.
Turuncu dolgulu hücrelerde veri kaydı tutuyorum, bu verileri buton vasıtasıyla bugünün tarihi ile sayfa adı kaydedip o sayfaya aktarmasını ve ANASAYFA'nın turuncu hücrelerinin temizlenmesini rica ediyorum.

Çözüm
Merhaba;
Sayfa açarken herhangi bir sayfayı şablon olarak kullanacaksanız 4 nolu mesajdaki kodları kullanmalısınız. (3 nolu boş sayfa açan kodları kullanmışsınız.)
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.
Konu Sahibi
Günaydınlar,

silme işlemini makro ile hallettim sadece temizle makrosunu çalıştırınca yeni sayfa ekleyip o günün tarihini de sayfa ismi yapmasını mümkünse rica ediyorum.

Merhaba;
Boş bir modüle;

HTML:
CSS:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Kodlarını ekleyin ve hangi makro ile birlikte çalıştıracaksanız ilgili makronun son satırına;

Call sayfa_ekle_isimlendir

satırını ekleyin.
İyi çalışmalar.

Eğer mevcut sayfalardan biri şablon olacaksa;
Yine boş bir modüle;

HTML:
C++:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Kodlarını yerleştirip deneyin.
Bu kodlarla ANASAYFA şablon olarak kullanıldı ve işlem sonu TEMİZLEME sayfasına dönüldü.

Konu Sahibi
İlginize Teşekkür Ederim. Deneyip bilgi vereceğim.

Konu Sahibi
Merhabalar Sn. muygun hocam,

kodları uyguladım, ANASAYFA şablon olarak kullanılacağı için YEDEK ve TEMİZLEME sayfalarını sildim. TEMİZLEME sayfasını sildiğim için yazdığınız koddaki sayfaya dönmesi için YEDEKLEME' yi ANASAYFA yaptım.

Kod çalıştı; boş sayfayı ekleyip bugünün tarihini sayfa ismine de verdi ama dolu olarak eklenmesi gerekirken sayfayı boş ekledi yani verileri kopyalamadı. Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba;
Sayfa açarken herhangi bir sayfayı şablon olarak kullanacaksanız 4 nolu mesajdaki kodları kullanmalısınız. (3 nolu boş sayfa açan kodları kullanmışsınız.)
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri