• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Form ile çekilen resmi Excel'e aktarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

okinava14

Yeni Üye
Aldığı beğeni
128
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Form ile çekilen (Çağrılan) resmi Excel'e aktarma?

Mesela form1 ile personel verileri hazırlıyorum ve form1 de resim ekle butonu ile çağırdığımız resmi excel'in yazdır sayfasına ve form1 in ilgili yerine eklemesini istiyorum. Yazdırmak istediğimiz anket formu bilgiler ve resim ile çıktı almak için yol varmı yoksa fantazimi (Hayal) düşündüm? Yardım edebilecek varsa örneğimi ekleyeceğim. Örnek resim ekliyorum resim yazan yere form1 gelen resim eklemeli yani. Varmı bunun bir yolu?

Konu Sahibi
Form ile çekilen (Çağrılan) resmi Excel'e aktarma?

Mesela form1 ile personel verileri hazırlıyorum ve form1 de resim ekle butonu ile çağırdığımız resmi excel'in yazdır sayfasına ve form1 in ilgili yerine eklemesini istiyorum. Yazdırmak istediğimiz anket formu bilgiler ve resim ile çıktı almak için yol varmı yoksa fantazimi (Hayal) düşündüm? Yardım edebilecek varsa örneğimi ekleyeceğim. Örnek resim ekliyorum resim yazan yere form1 gelen resim eklemeli yani. Varmı bunun bir yolu?
Ek unutmuşum kusura bakmayın.

Yazdır sayfasının kod bölümüne yapıştırın.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Konu Sahibi
Teşekkür ederim emeğine sağlık. Test ettim sağlam.
İlgili konuya devam etmek için resim deforme olmaması için yani diyelim ki 300x 500 standardı koyalım ki eklenen resim hangi boyutta olursa olsun. 300x500 arasında girecek şekilde ve en boy oranını da korusun. Başka sorun yok.

Kodu güncelledim. Tekrar deneyiniz.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri