Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
Formül çubuğunda yanılmıyorsam fx gibi birşey var.Oraya tıklayıp arayın varmı.Yada F den sonra i yi değişik i ler yazarak yapın bende indis formülünde böyle oluyordu bundan dolayı aklıma geldi.Office 2021 kullanıyorum. Formül çubuğuna =FİLTRE.... yaptığımda "Bu işlev geçerli değil." Uyarısı veriyor. Neden böyle bir sorun yaşıyorum?
denedim ama olmadıFormül çubuğunda yanılmıyorsam fx gibi birşey var.Oraya tıklayıp arayın varmı.Yada F den sonra i yi değişik i ler yazarak yapın bende indis formülünde böyle oluyordu bundan dolayı aklıma geldi.
Bunu da denedim olmadıOffice 2021 i güncelleyin eğer durum değişmezse programı kaldırın yeniden kurun.
Bende 2021 versiyonda filtre çalışıyordu.Neyse görmeden yapabilecek birşey yok.Eğer bazı proğramlarla aktif yapıyorsanız officeyi tam kaldırma özellik var o proğramda ama unuttum adını.Öylede deneyebilirsiniz.Office 2021 i güncelleyin eğer durum değişmezse programı kaldırın yeniden kurun.