• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Farklı Userformlarda UFCalendar adlı takvim arayüzünü kullanmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

borasimsek1313

Yeni Üye
Aldığı beğeni
2
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhabalar, sitenizden alıp beğenerek kullandığım bir seçim yapmalı takvim arayüzü vardı. Bu arayüzü Userform1 de tek bir textboxta sıkıntısızca çalıştıraibliyorum. Ancak Userform2 de 3 farklı yerde kullanmam gerekiyor ama kullanamıyorum. Konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çözüm
Sadece bir adet class bıraktım diğerlerini sildim.
Enter yerine mousedown ile yaptım.

tarih_Modul modülüne sublar ekleyip ona göre yapılıyor yani her defasında aynı şeyleri yazmaya gerek yok

Userform içindeki kodlar örnek olarak altta çağırma şekli..

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

tarih_Modul modülüne sublar ekleyip ona göre yapılıyor yani her defasında aynı şeyleri yazmaya gerek yok

HTML:
C#:

Çözüm
Konu Sahibi

HTML:
C#:
Gerçekten çok teşekkür ederim, konu hakkında çok yeni olduğum için temiz bir kod yazamıyorum maalesef. Aktif bir forum bulduğum için kendimi şanslı hissediyorum. İyi çalışmalar dilerim

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri