• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excel'de link oluşturma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

seng

Yeni Üye
Aldığı beğeni
94
Excel V
Office 2013 EN
Konu Sahibi
Arkadaşlar herkese merhabalar, öncelikle excelde link oluşturmayı biliyorum ancak şu an yapmak istediğim şey örneğin ekteki excelde A2 hücresine tıklayınca bana aşağıdaki uzantıdaki word dosyasının A2 hücresinde yazan numaralı sayfasını açması gibi bir kod olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
C:\Users\seng\Desktop\ds

aşağıdakine benzer bir fonksiyon ile istediğiniz belgenin istediğiniz sayfasını açabiliyorsunuz
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Hocam bana şöyle gerekiyor, A2,a3,a4.. tıkladığımda link şeklinde hücrede yer alan sayfayı açmasını bekliyorum. Bu şekilde olabilir mi?

Konu Sahibi
Yaklaşık 550 sayfalık bir word dosyası var çünkü elimde tek tek yapmam imkansız lütfen yardım edebilir misiniz, inşallah kısa yolu vardır..

linki nasıl oluşturuyorsunuz?
örnek bir dosya ekler misiniz hem excel hem de word dosyası olan?

Konu Sahibi
Hocam normalde 550 sayfa şu an 1 sayfa ekledim örnek için

Konu Sahibi
Kod sütununda 1 yazınca link bizi 1. sayfaya götürsün, 5 yazınca 5. sayfayı açsın istiyorum aslında.

Sayın halily nin müsadesiyle,
Kodlarda biraz değişiklik yaptım.
Link yada köprü eklemenize gerek yok.
A sütununda rakam yazıp, hücreye çift tıklayın.
Dosya ektedir.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri