• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excel İmsakiye 2023 düzenleme Talebi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Excelismail

Yeni Üye
Aldığı beğeni
60
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhabalar. Hayırlı akşamlar.

Ek kısmına eklediğim Excel imsakiye 2023 tablosunda İMSAKİYE sayfasında A31 satırı Ramazan ayı 30. günü gözüküyor. Bu sene Ramazan ayı 29 gün. A31 satırını veri girişini sile bilir misiniz? Örnek il olarak çalışma kitabında Adana ili örnek alınmıştır.

Vakitler sayfası kısmında 30 gün gösteriyor. İllerin, ilçelerin Ramazan başlangıç saatine uyuşmuyor. Sadece, Vakitler sayfasında B2 Tarih, Sahur ve İftar vakitleri doğru. Bu Vakitler sayfasını olduğu gibi kopyala yapıştır yaparak Excel 2023 İmsakiyesi çalışma kitabı Vakitler sayfasına yapıştır yapıyorum. Böylece Excel 2023 İmsakiye sahur ve iftar vakitlerini manuel çekiyorum. Excel 2023 İmsakiye kitabı Adana ve İlçeler sayfasında A30 satırı veri girişini silebilir misiniz? Böylece Ramazan ayı 29 gün gözükecek. Ayrıca bu çalışma kitabı G sütuna Teravih kalan süre ekleye bilir miyiz? Kadir gecesi kısmında tarih kısmına 17 Nisan 2023 pazartesi nasıl yazabilirim? Toplam Oruç Gün grafik tablosunda Kalan gün 30 gün yazıyor burayı 29 nasıl yazabilirim?

Bu her iki çalışma sayfası için destelerinizi bekliyorum.

Bayram namazı için İMSAKİYE sayfasının A33 Hücresine aşağıdaki formülü yazınHTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
İMSAKİYE sayfasında Kadir gecesi 17 Nisan 2023 olarak kırmızı ile vurgulanmış değil mi?

Konu Sahibi
Alicimri hocam, İmsakiye 30 Gün tablosu değil, Excel imsakiye 2023 tablosunda kadir gecesi ve bayram namazı nasıl düzenleye bilirim?

Konu Sahibi
Alicimri hocam, Kadir gecesi ve Bayram namazı tarihleri nasıl değiştiriliyor bana da öğretir misiniz? Ben bir türlü yapamadım , beceremedim...

Konu Sahibi
Teşekkürler anladım hocam yaptım. Bayram namazlarını tamamladım. Bu konu ile alakalı bir soru daha. Teravih ile kalan süre diye G sütununa yapabilir misiniz? Böyle bir şey olur mu?

Teravih için, Vakitler sayfasında yatsı namazı saatlerinin olması gerekiyor. (D sütununda)
Diğer konu Hücre formatı karışık bakıyorum.

Konu Sahibi
Alicimri hocam tabloyu tekrar indirdim. Bu kodu tablonun neresine kopyala yapıştır yapacağım? Ayrıca Vakitler sayfasına sadece denemek için Adana teravih vakitlerini yazacam mı?

Konu Sahibi
Alicimri hocam böyle mi? örneği ekledim? Sadece Adana yatsı namazını ekledim. Ayrıca grafikte toplam oruç gün sayısı göstergesi 30 gün olanı 29 olarak düzeltim.

Tamam #11 nolu mesajdaki formülü "Adana ve İlçeler" sayfasında G2 hücresine uygulayıp, aşağı doğru çoğaltın.

Konu Sahibi
Alicimri hocam, çok teşekkürler. Kolay gelsin. Sizi uğraştırdım kusura bakmayın. Hakkınızı helal edin...

Konu Sahibi
Alicimri hocam, bu tablo ile alakalı yeni açmak istiyorum olur mu? Teravih kaç saat, dakika kaldı diye başlık.

Konu Sahibi
Yok sizleri fazla yormayayım ve meşgul etmeyeyim nasip olursa inşallah seneye açayım. Tekrardan, İmsakiye destek ve yardımlar için çok teşekkürler.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri