• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü E-Fatura bilgilerini excele alma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

umit1907

Yeni Üye
Aldığı beğeni
8
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhabalar,
elimizde XML formatında e fatura dosyaları var buradaki bilgileri excele almak istiyorum ama bazı veriler base64 formatında şifrelenmiş bu verileri nasıl excele alabilirim bir xml örneği ekliyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhabalar,
elimizde XML formatında e fatura dosyaları var buradaki bilgileri excele almak istiyorum ama bazı veriler base64 formatında şifrelenmiş bu verileri nasıl excele alabilirim bir xml örneği ekliyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Deneyiniz; Fatura ID no ile sayfa oluşur ve veriler aktarılır

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Deneyiniz; Fatura ID no ile sayfa oluşur ve veriler aktarılır

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
yardımınız için teşekkürler faturada ödenecek toplam tutar olarak "Ödenecek Tutar(TL) 267.988,27 TL" var ama burada gelmiyor bu bir örnek ben faturadaki tüm alanları almak istiyorum.

PowerQuery ile böyle bir sonuç elde ediliyor. Beklentinizi karşılar mı bilemiyorum.

yardımınız için teşekkürler faturada ödenecek toplam tutar olarak "Ödenecek Tutar(TL) 267.988,27 TL" var ama burada gelmiyor bu bir örnek ben faturadaki tüm alanları almak istiyorum.
xml dosyanızda Ödenecek Tutar(TL) 267.988,27 TL şeklinde bir veri olmadığı için gelmiyor

Deneyiniz

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri