• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Düşeyara Başvuru hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

pesimizm

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Aşağıda yer alan dosyada, DEPO ARAMA sayfasına bir adet stok arama kısmı ekledim. Düşeyara formülü ile verileri getirmeye çalıştığımda sürekli başvuru hatası verdi. Bu sorunu VB ile çözmeye çalıştım fakat başaramadım. Yardımcı olur musunuz lütfen. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Vb ve düşeyara olarak nasıl çözüldüğünü öğrenmek istiyorum.

Konu Sahibi
Ekleme, CHAT GPT ile vb kodu yazdım. Yine işe yaramadı. Kod ilk başta çalıştı fakat ikinci bir arama yapmaya çalıştığım'da çalışmadı ne yazık ki.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Aşağıda yer alan dosyada, DEPO ARAMA sayfasına bir adet stok arama kısmı ekledim. Düşeyara formülü ile verileri getirmeye çalıştığımda sürekli başvuru hatası verdi. Bu sorunu VB ile çözmeye çalıştım fakat başaramadım. Yardımcı olur musunuz lütfen. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Vb ve düşeyara olarak nasıl çözüldüğünü öğrenmek istiyorum.
Deneyiniz

Konu Sahibi
Sorunu çözdüm arkadaşlar. Sütunları ve arama hücresini sayı olarak biçimlendirdim. Daha sonrasında sayıyacevir fonksiyonu ekledim arama hücresine. Sorun, arama hücresine girilen değeri tanimlamadigi için imiş. Hocamıza çok teşekkür ederim.

işlevde tablo aralığı YANLIŞ. =DÜŞEYARA(X6;DEPO!B:C;2;0) yapmanız yeterli.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri