• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Değiştiğinde A sütunu boş olan satırları gizleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

teyadih

Gold Üye
Aldığı beğeni
135
Excel V
Office 2016 EN
Gold Bitiş
8 Mayıs 2026
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar. B3 satırındaki bilgiyi değiştirdiğinde A5 - A33 arasındaki 1'den küçük yani boş olan satırları gizleyecek makroya ihtiyacım var. Örnek dosyayı gönderiyorum. Teşekkür ederim.

Çözüm
Hocam örnek dosyalarda Alt+F11 yapın karşınızdaki resim çıkacak solda Sayfa5 i tıklayın kodları kopyalayıp asıl çalışma kitabınızdaki sayfaya yapıştırın(aynı şekilde alt+F11 yaparak)Ekran Alıntısı.JPG
teyadih dosya ekte, dosyanızda B3 değiştiğinde boş satırları gizliyor. Ama A5:A33 aralığında numaralandırmayı nasıl yapmak istediğiniz anlayamadım.

bi alternatifte ben yapmıştım paylaşıyım

Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar. Elinize sağlık. Makro bilgim sıfır derecesinde olduğundan yazdığınız makro formülünü buradan paylaşıp asıl dosyama nasıl ekleyeceğimi de açıklayabilir misiniz? size zahmet.

Konu Sahibi
Örnek dosyayı gönderdikten sonra bazı değişiklikler yaptım da asıl dosyamda

Hocam örnek dosyalarda Alt+F11 yapın karşınızdaki resim çıkacak solda Sayfa5 i tıklayın kodları kopyalayıp asıl çalışma kitabınızdaki sayfaya yapıştırın(aynı şekilde alt+F11 yaparak)Ekran Alıntısı.JPG

Çözüm
Konu Sahibi
Teşekkür ederim sayın Yazıcı ve sayın askan elinize sağlık.
Müsaitseniz diğer açtığım konuya da bakabilir misiniz? Size zahmet

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri