okinava14
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 128
- Excel V
- Office 2021 TR
Konu Sahibi
Kusura bakmayın ama çok örnek buldum hiç biri istediğim gibi olmadı. hep bir uyumsuzluk sorunu yaşadım. bende yeni konu olarak açmak zorunda kaldım.
Aşağıda verdiğim örnek ise benim isteklerimi karşılamada bana en yakın gelen oldu ve bunda da bazı teknik sorunlar yaşıyorum.
Umarım yardımcı olabilecek birileri olur diye Tahmin ederek soruma geçmek istiyorum.
Arama Motoru için Genel konu aslında bu çalışma:
1. sorun: Herhangi bir arama yaptığımda J stunundaki başlık ÜNVAN olan yer silinip E harfi oluyor.
2. sorun: ComboBox1 ilk açılışta boş görünsün ve seçim yaptığımda tercih gelsin.
3. sorun: Ara deyince hata alıyorum.
4. sorun: Listbox da seçim yapınca GÜNCELLE tıkladığımda seçtiğim kişinin bilgilerini güncellemek üzere FrmKayıt formu açılsın.
5. sorun: ListBox da stun başlıkları görünmüyor.
6. sorun: ListBox da liste çizgilerle ayrıştırma görünümü olsun.
Bunlar tamamlanınca umarım sorun kalmamış olur. Kafayı yicem artık ARA komutu olan prjelerde hep bu noktada takılıyorum.
Son olarak istek fazla ama aslında tek konu içinde olduğu için destek istiyorum umarım hata yapmamışımdır kurallara göre.
Aşağıda verdiğim örnek ise benim isteklerimi karşılamada bana en yakın gelen oldu ve bunda da bazı teknik sorunlar yaşıyorum.
Umarım yardımcı olabilecek birileri olur diye Tahmin ederek soruma geçmek istiyorum.
Arama Motoru için Genel konu aslında bu çalışma:
1. sorun: Herhangi bir arama yaptığımda J stunundaki başlık ÜNVAN olan yer silinip E harfi oluyor.
2. sorun: ComboBox1 ilk açılışta boş görünsün ve seçim yaptığımda tercih gelsin.
3. sorun: Ara deyince hata alıyorum.
4. sorun: Listbox da seçim yapınca GÜNCELLE tıkladığımda seçtiğim kişinin bilgilerini güncellemek üzere FrmKayıt formu açılsın.
5. sorun: ListBox da stun başlıkları görünmüyor.
6. sorun: ListBox da liste çizgilerle ayrıştırma görünümü olsun.
Bunlar tamamlanınca umarım sorun kalmamış olur. Kafayı yicem artık ARA komutu olan prjelerde hep bu noktada takılıyorum.
Son olarak istek fazla ama aslında tek konu içinde olduğu için destek istiyorum umarım hata yapmamışımdır kurallara göre.
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.