• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Butonların Sabit Kalmaması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

incsoft

Yeni Üye
Aldığı beğeni
18
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Autosize false de olsa true de olsa aynı arkadaşlar.Bunların ebatların sabit kalması ve yerlerinin değişmemesi için ne yapabilirim?

1702466641323.png

Makrosuz alternatif:
Buton üzerinde sağ tuş, Denetim Biçimlendir/Özellikler/Hücrelerle taşıma ve boyutlandırma seçeneğini işaretlemeniz yeterli olacaktır.

Konu Sahibi
Makrosuz alternatif:
Buton üzerinde sağ tuş, Denetim Biçimlendir/Özellikler/Hücrelerle taşıma ve boyutlandırma seçeneğini işaretlemeniz yeterli olacaktır.

Onlar ayarlı ama yine bozuluyor hocam. Bencede bozulmaması gerekli. Macro ile aşağıdaki gibi bir komut buldum onlada tam konumlarını bulup buton isimlerine göre ayarlayacam artık mecburen.

HTML:
C++:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Bu şekilde deneyeceğim bakalım. Sayfa6 standart değil ama 1.........31 arası değişiyor

Onlar ayarlı ama yine bozuluyor hocam. Bencede bozulmaması gerekli. Macro ile aşağıdaki gibi bir komut buldum onlada tam konumlarını bulup buton isimlerine göre ayarlayacam artık mecburen.

Sub Yerlesim()
Sayfa6.CommandButton1.Left = Range("N8").Left
Sayfa6.CommandButton1.Top = Range("B8").Top

Sayfa6.CommandButton2.Left = Range("N12").Left
Sayfa6.CommandButton2.Top = Range("B24").Top

Sayfa6.CommandButton3.Left = Range("N16").Left
Sayfa6.CommandButton3.Top = Range("B40").Top

Sayfa6.CommandButton4.Left = Range("N20").Left
Sayfa6.CommandButton4.Top = Range("B56").Top
HTML:
Kod:

Deniyebilirmisiniz.

Sayfa2 standart değil ama hocam. Ayın günleri olduğu için 1........7........31 değişmektedir. Kısacası hangi sayfa aktifse onu uygulayacak
deniyebilirmisiniz. Sorularınızı detaylı bir şekilde açıklaması yapabilirseniz daha kısa ve net çözüm bulunabilir.
HTML:
Kod:

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri