• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Boş Satırları Ön İzle Yazdır ve PDF Yapma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hsn55

Yeni Üye
Aldığı beğeni
125
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
İyi günler;
İyi günler ekli dosyada veri girişi sayfasında I4:I11 hücreleri arasında tik işaretini seçtiğimde J4:J11 hücre aralığındaki sayfaları Ön İzle, Yazdır ve PDF yapıyorum. Fakat Arıza Tespit Raporu,Tamir Sonrası Form,Fiyasa Araştırma ve Muayene Kabul sayfalarında F19:F118 hücre aralığındaki boş olan satırları gizleyerek bu işlemleri yapmak isiyorum. Yani bu hücreler arasında boş olan satırlar gizlenerek ön izle, yazdır ve pdf yapılacak .Yardımcı olursanız sevinirim.

Sayın Hsn55 dosyanız ektedir iyi çalışmalar dilerim.

Çözüm
İyi günler;
İyi günler ekli dosyada veri girişi sayfasında I4:I11 hücreleri arasında tik işaretini seçtiğimde J4:J11 hücre aralığındaki sayfaları Ön İzle, Yazdır ve PDF yapıyorum. Fakat Arıza Tespit Raporu,Tamir Sonrası Form,Fiyasa Araştırma ve Muayene Kabul sayfalarında F19:F118 hücre aralığındaki boş olan satırları gizleyerek bu işlemleri yapmak isiyorum. Yani bu hücreler arasında boş olan satırlar gizlenerek ön izle, yazdır ve pdf yapılacak .Yardımcı olursanız sevinirim.
Deneyiniz

Konu Sahibi
Sayın SNNAY çok teşekkür ederim. Sadece PDF kodunda şöyle bir uyarı veriyordu. PDF yapıldıktan sonra Seçtiğiniz sayfalar aşağıdaki klasöre kayıt yapılmıştır. Dosyayı açmak istiyormusunuz Evet/Hayır seçeneği vardı. Eveti seçersem dosya Pdf yapıldıktan sonra açıyordum. Bu işlemi tekrar dosyaya uygulayabilir misiniz?

Sayın SNNAY çok teşekkür ederim. Sadece PDF kodunda şöyle bir uyarı veriyordu. PDF yapıldıktan sonra Seçtiğiniz sayfalar aşağıdaki klasöre kayıt yapılmıştır. Dosyayı açmak istiyormusunuz Evet/Hayır seçeneği vardı. Eveti seçersem dosya Pdf yapıldıktan sonra açıyordum. Bu işlemi tekrar dosyaya uygulayabilir misiniz?
Deneyiniz

İbrahim bey teşekkür ederim .Peki sayfalardan Piyasa Araştırma Sayfasını F25:F118 arası şartı koyabilir misiniz?
Sayın Hsn55 Dosyanız güncellenmiştir. iyi çalışmalar. Mesaj 2den indirip kontrol edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri