• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Boş Hücrelerdeki Açıklamaları Bulma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

hakki83

Yeni Üye
Aldığı beğeni
234
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhabalar

Örnek dosyada ÇALIŞMA sayfasında

D7
K12
G3
L3

hücrelerinde açıklamalar (açıklama kutuları) vardır.

Bu açıklama kutularının hepsini Ctrl+F ile bulmak mümkün.

Fakat ihtiyacım olan, sadece D7 ve K12 deki açıklamaların olduğu hücreleri bulmak istiyorum. Çünkü o hücreler boş.

Yani kısacası boş hücrelerde bulunan, silmeyi unutuğumuz açıklama kutuları var mu yok mu, bunu bulmak istiyorum.

Fakat bunu ÇALIŞMA sayfasına dökmemeli. Çünkü sayfada uygun yer yok. Diğer RAPOR sayfasına Msgbox ile sonuçlar gösterilirse, ya da yine RAPOR sayfasına M sütununa dökülürse olabilir.

Teşekkürler

Konu Sahibi
Önemli not: Eğer M sütunu olacaksa 1. satıt başlık olduğu için M2’den başlamalı.

Merhabalar

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Son düzenleme:
Çözüm
Konu Sahibi
Değerli mesudiye052 hocam, emeğinize sağlık çok güzel bir dosya olmuş. Fakat komut düğmesini RAPOR sayfası üzerinden çalışacak şekilde değiştirebilir misiniz. Ben denedim hata verdi.

Merhabalar

Düğmeyi rapor dosyasına taşırsın

Konu Sahibi
Bir ilave de hocam
Eğer ÇALIŞMA sayfasında boş hücrede açıklama yok ise , düğmeye basınca hata vermesin lütfen

Merhaba
Tekrar dosyayı indiriniz

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri