• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü blokları hizalama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

sehirici

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2016 EN
Konu Sahibi
Merhaba Excel Çözüm Dostları ,
Ekteki dosyamda , sütunlarda 60 tane blok var. bu blokları 2 satırdaki Hat1*...Hat2*...Hat3*... le başlayan hat isimlerini A sütunundan itibaren , tüm blokları önce Hat1*...le başlayanlerı sonra numara sırasına göre Hat2*...diye başlayanları Makro ile sıralamak istiyorum .
sıralanmış hali sayfasınada manuel olarak sıraladım ki nasıl bir sıralama yapmak istediğimi anlayasınız diye ,
Desteğinizi bekliyorum, saygılarımla ...

Örneği kontrol eder misiniz

Çözüm
Konu Sahibi
İşte bu !
Sayın askan , çok teşekkürler , oldukça emek verdiğinizi düşünüyorum .Benim açımdan mükemmel olmuş , umarım gerçek dosyama da uyarlayabilirim .
Bu arada ben claslardan henüz anlamıyorum , bu vesile ile yazdığız kod üzerinde zannımca uzun bir çalışmam olacak öğrenmek için , çünki ben balığı kendim tutup yemek istiyorum hazırlanmış balığı her zaman bulamayız dimi,
Son olarak , yukarıda emek vererek yapmış olduğunuz kodu dosyama uyarlarken , herhangi bir hatam sorum olursa ayrıca tekrar dönüş yapacağım inş. teşekkürler askan eline emeğine sağlık

Yazdığım kodda "Hat8*Belediye Evleri_Hıdırlık_Orman" bu kısmın bu şekilde olması önemli yani "Hat*" şeklinde muhakkak başlamalı burdan sayıları aldırıyorum. Sıralamayıda bu sayılar üzerinden yapıyorum. Eğer ki biraz kod tecrübeniz/uğraşınız varsa aşağıdaki videodaki arkadaşın videolarını seyredin. Kendisi THY nın bilgi işlem sorumlusu olup oldukça ileri düzey bilgiye sahip bir arkadaştır.

Konu Sahibi
mehmet canbulat tan bahsediyorsunuz , evet kendisini fırsat buldukça izliyorum .Ama class oluşturma ile ilgili videosunu izlememiştim .An itibariyle önümüzdeki hafta boyunca bu klasları anlamaya çalışmakla geçireceğim , verdiğiniz bilgi ve yönlendirme içinde ayrıca teşekkürler...

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri