• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü birleştirmede tarih formatında görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ERDALOZ

Yeni Üye
Aldığı beğeni
43
Excel V
Office 2016 EN
Konu Sahibi
merhaba
hücrede aşağıdaki formülü kullanıyorum
HTML:
Apache config:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

yansımsası ise1729836379865.png şeklinde oluyor buradaki sayı değeri tarih olarak görünmüyor bunun tarih görünmesini nasıl sağlayabilirim?
teşekkürler.

merhaba
hücrede aşağıdaki formülü kullanıyorum
HTML:
Kod:

Alternatif çözüm olarak, İŞGÜNÜ işleviyle, kullandığınız formüle karşılık gelen formül (Metinde Tarih görünümlü olarak)
HTML:
Kod:

Not :
İŞGÜNÜ işlevi, Ctesi ve Pazar günlerini Hafta tatili sayar. İŞGÜNÜ(BUGÜN();-1) ile de bugünden 1 önceki İşgünü hesaplanır.
Eğer, sadece Ctesi ve Pazar değil de, Resmi ve Dini Bayramlar da TATİL olarak değerlendirilecekse,
** Tatil günlerine ait tarihleri bir kolonda liste halinde yazmalısınız. Varsayalım ki, $AA$2 : $AA$100 aralığında bu tarihlerin listesini yaptınız. İŞGÜNÜ(BUGÜN();-1) formülünüzü İŞGÜNÜ(BUGÜN();-1;$AA$2 : $AA$100) şeklinde yazarsanız, Ctesi ve Pazar ve de, Resmi ve Dini Bayramlar da TATİL olarak değerlendirilecektir.

Sayın ERDALOZ,
Kullandığım Office TR olduğu için size Türkçe cevap veriyorum. Kusura bakmayın. Siz çevirirsiniz. Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri