• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Birden fazla tekrar eden değerler

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

seng

Yeni Üye
Aldığı beğeni
94
Excel V
Office 2013 EN
Konu Sahibi
Herkese merhabalar arkadaşlar, ekteki excelimde A ve B hücrelerinde tekrar eden kişiler ve eğitim seviyeleri yer almaktadır. Burda yapmak istediğiim örneğin faruk ismi için hangi seviyelerde yer alıyorsa sütunlara 1 diğerlerine 0 yazmak istiyorum. Daha sonra bunları ortak olanlara göre sıralama yapmak istiyorum gruplandırma yapmak için, örneğin 1.seviyeyi alan kişiler sıralanmış şekilde. Şimdiden herkese teşekkür ederim, hayırlı aksamlar.

G3 e yazıp sağa ve aşağı sürükleyiniz.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Alternatif
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Konu Sahibi
Hocam oldu cok teşekkürler, şimdi sıralamak istiyorum gruplama için 1 olanlar yan yana olsun diye, nasıl yapabilirim?

Konu Sahibi
Hocam 1 2 3 sütunlarında 1 yazanlara göre sıralama yaptım ektedir. Çok teşekkürler..

1-2-3 numaralı sütunlara göre sıralama yapmak istiyorsanız. Her 3 sütunu da dikkate alarak 1 ler en üstte olsun istiyorsanız Hiç tabloya filtre yapmadan. F2 den N9 a kadar tabloyu mouse ile seçip VERİ menüsünden SIRALA ya tıklayarak resimdeki gibi verilerimde üst bilgi var kutucuğunu tıklayıp istediğin kadar düzey ekle ile sütunları ekleyip özel sıralama yaptırabilirsiniz.

Adsız7.png

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri