• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Bir sayfaya yazdığım değerler başka sayfanın son satırına eklenilsin istiyorum?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

x_files_x

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar, elimde yıllık izin için hazırladığım formdaki değerleri takip için küçük bir cetvelim var. Benim yapmak istediğim şey mesela izin formu sayfasındaki 3 veriyi butona basınca Genel sayfasındaki son boş satıra ekleyecek, tekrar eklersem tekrar onun bir alt satırına eklemek istiyorum.iZİN FORMU.JPGGENEL.JPG

Merhaba örnek excel dosyası eklerseniz. Sorununuza yardımcı olmaya çalışanlar daha rahat çözüm önerebilir. Aşağıdaki linki incelemenizi tavsiye ederim.

İzin sayfasında buton oluşturup aşağıdaki kodu deneyiniz.

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Konu Sahibi
İzin sayfasında buton oluşturup aşağıdaki kodu deneyiniz.

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Çok teşekkür ederim hocam elleriniz dert görmesin, ben sizden önce 5 saat vererek yaptım ama inanın yaptığım kodları görseniz gülersiniz. 500 satır civarındaydı çünkü bilmeyen adam uzun yoldan gidiyor. Sizinki çok kolay olmuş varolun

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri