• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Benzersiz Değerleri Sıralama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

SEVGİ

Yasaklı Üye
Aldığı beğeni
42
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Ekteki örnekte A sütununda tekrar eden verilerim Bu verileri 365 Versiyonlarında kullanılan benzersiz formülü ile teke düşürdüm Daha sonra 365 Versiyonlarında kullanılan sırala formülü ile A dan Z ye Z den A ya sıralama yaptım Bu örneği eski versiyonlara göre formüller ile yapılması istiyorum
Yardımcı sütun kullanmadan
HTML:
PHP:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

HTML:
JavaScript:
Bu formülleri kullanıyorum hata veriyor yardımcı olur musunuz
Ayrıca yardımcı sütun kullanmadan tek bir formül ile nasıl yapılır
Yardımcı sütun kullanarak nasıl yapılır yardımcı olur musunuz selamlar

Çözüm
Ekteki örnekte A sütununda tekrar eden verilerim Bu verileri 365 Versiyonlarında kullanılan benzersiz formülü ile teke düşürdüm Daha sonra 365 Versiyonlarında kullanılan sırala formülü ile A dan Z ye Z den A ya sıralama yaptım Bu örneği eski versiyonlara göre formüller ile yapılması istiyorum
HTML:
PHP:

HTML:
JavaScript:
Bu...
Konu Sahibi
=EĞERHATA(İNDİS($A$2:$A$100;KAÇINCI(KÜÇÜK(EĞER($A$2:$A$100<>"";EĞERSAY($A$2:$A$100;$A$2:$A$100)[I](YADA($A$2:$A$100<>C$1:C1)));SATIR(A1));EĞERSAY($A$2:$A$100;$A$2:$A$100)[/I](YADA($A$2:$A$100<>C$1:C1));0));"")
=EĞERHATA(İNDİS($A$2:$A$100;KAÇINCI(MİN(EĞERSAY($A$2:$A$100;$A$2:$A$100)[I](A2:A100<>"")[/I](YADA($A$2:$A$100<>$B$1:B1)));EĞERSAY($A$2:$A$100;$A$2:$A$100)[I](A2:A100<>"")[/I](YADA($A$2:$A$100<>$B$1:B1));0));"")
=EĞERHATA(İNDİS($A$2:$A$100;KAÇINCI(MAKS(EĞERSAY($A$2:$A$100;$A$2:$A$100)[I](A2:A100<>"")[/I](YADA($A$2:$A$100<>$C$1:C1)));EĞERSAY($A$2:$A$100;$A$2:$A$100)[I](A2:A100<>"")[/I](YADA($A$2:$A$100<>$C$1:C1));0));"")
Ayrıca bu formüllerinde kullanıyorum hata veriyor yardımcı olur musunuz selamlar

HTML:
PHP:

HTML:
JavaScript:
Bu formülleri kullanıyorum hata veriyor yardımcı olur musunuz
Ayrıca yardımcı sütun kullanmadan tek bir formül ile nasıl yapılır
Yardımcı sütun kullanarak nasıl yapılır yardımcı olur musunuz selamlar
Yardımcı Sütunlara ;
Benzersizler için HTML:
Kod:
Sıra noları için HTML:
Kod:
Küçükten Büyüğe HTML:
Kod:
Büyükten Küçüğe HTML:
Kod:

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri