• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Baskı ön izleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ASLAN7410

Yeni Üye
Aldığı beğeni
101
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Merhaba.

Ekte gönderdiğim excel dosyamda butona bastığım zaman baskı ön izlemeyi gösteriyor.

Yapmak istediğim örneği butona bastığım zaman yazdırılacak sayfa 2 sayfanın 1. sayfası görüntüleniyor gibi mesaj ekrana gelebilir mi?

Yardımcı olur musunuz?

Merhaba.

Ekte gönderdiğim excel dosyamda butona bastığım zaman baskı ön izlemeyi gösteriyor.

Yapmak istediğim örneği butona bastığım zaman yazdırılacak sayfa 2 sayfanın 1. sayfası görüntüleniyor gibi mesaj ekrana gelebilir mi?

Yardımcı olur musunuz?
İstediğiniz böyle bir şeymi
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Bu bilgiler zaten önizleme de çıkıyor. Gerek var mı böyle bir bilgiye?

Konu Sahibi
Sayın Murat Bey, ellerinize sağlık güzel olmuş, önce mesaj geliyor sonra baskı ön izleme çıkıyor.
Önce baskı ön izleme çıksa ve sayfanın hangisi gösteriliyorsa mesaj çıksa bu şekilde ayarlayabilir misiniz?

Konu Sahibi
Sayın askan, dediğiniz gibi orayı fark ettim ama mesaj olarak görüntülebilir mi diye merak etmiştim.

Konu Sahibi
Sayfadaki butona basınca ekrana userform geliyor,
userform üzerindeki baskı ön izleme butonuna basınca, baskı ön izleme ekranı çıkıyor
fakat burada userform da çıkıyor, userform da hiç bir şekilde kapatılmıyor, bunu nasıl engelleyebilirz?

Baskı ön izleme sırasında makro duraklıyor, sonlanmıyor. Form kilitleniyor.
Formun Showmodal özelliğini False yap.
Ön izlemeyi kapatınca normale döner

Yazdırılacak sayfalar alt alta ise yani sağa doğru taşmıyorsa yazdırılacak sayfa sayısı öğrenme Daha önceki kod uzundu bu kadarı yetiyor.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Son düzenleme:
Çözüm
Konu Sahibi
Cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum, ellerinize sağlık.

Hayırlı günler diliyorum.

Konu Sahibi
Sayın Refaz, Unload Me ile Me.Hide arasında ne fark vardır.
Öğrenmek için soruyorum.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri