• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Askeri Personel Günlük Nöbet Çizelgesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

otluevren

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
ASKERİ PERSONEL GÜNLÜK NÖBET ÇİZELGESİ
TAKVİMDEKİ AYI DEĞİŞTİRDİĞİMİZDE GÜNLERİN YERLERİ OTOMATİK OLARAK DEĞİŞTİREBİLİYOR. İNTERNETİ OLMAYAN ASKERİ BİLGİSAYARA BİZZAT YAZARAK AKTARMAM GEREKECEK BU SEBEPLE DESTEKLERİNİZİ DETAYLI BELİRTEBİLİRSENİZ MEMNUN OLURUM.
1 ) KIRMIZI İLE BELİRTTİĞİM ALANA NÖBET TARİHLERİNİN SIRASIYLA YAZILMASINI İSTİYORUM ÖRNEĞİN ; 1-12-17-18
2) SADECE 2024 EYLÜL AYI, 2025 MART AYI, 2025 HAZİRAN AYI İÇİN 19-20-21 SATIRLARININ AÇILMASINI İSTİYORUM. DİĞER AYLARDA SATIRIN GİZLENMESİNİ İSTİYORUM.
3) AYI DEĞİŞTİRDİĞİMİZDE GÜNLERİN İÇİNDEKİ KİŞİLERİN OTOMATİK SİLİNMESİNİ İSTİYORUM.
4) EKSTRA DESTEKLEMEK İSTEDİĞİNİZ DURUMLARIDA EKLEYEBİLİRSİNİZ. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kurallar

8)
Konu açarken sorunuzun ve konu başlığınızın tamamı büyük harf olmamalı.
Merhaba,
Öncelikle forum sitemize hoş geldiniz. Konu basliginiz ve mesajınızın tamamı büyük harf olmamalı lütfen dikkat edelim.

İyi forumlar.

Konu Sahibi
Sayın otluevren
Sitemize hoş geldiniz. Ekteki dosyayı kontrol eder misiniz?
Öncelikle bilginize ve elinize sağlık, teşekkür ederim. Nöbet çizelgesi listele butonuna tıkladığımızda 10-31 arası nöbetleri listeliyor, 1-9'a kadar olan kısmı listelemiyor. Ekstra olarak Ek'te belirttiğim çizelgeyi yazdırmak için bir butona ihtiyacım var. Buton ekleyebilir miyiz ? Butonların entegrasyonu ile ilgili öğretici bir video önerirseniz.

Ekran görüntüsü 2024-01-14 174010.png

Bendeki dosyada sorun görünmüyor. Ekteki dosyada yazdırma alanı eklendi.
nbt1.gif

Sayfaya buton ekleme örneği
nbt2.gif

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri