• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Application.Visible = False sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

c.sadak

Yeni Üye
Aldığı beğeni
15
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
hayırlı akşamlar arkadaşlar.
kulanıcıadı ve şifre ile dosyayı açmak istiyorum
frm_admin userform açılmadan excel açılıyor kapanıyor daha sonra userform açılıyor
Application.Visible = False çalışmıyor ben çözemedim bilenlerden yardım bekliyorum
teşekürler

kulanıcıadı dag
şifre 123456

Konu Sahibi
arkadaşlar bu sorunu çözecek bilen yokmu sorun userform açılırken excel güzükmesin

Kendim bunu çözene rastlamadım.
Alternatig olarak Bir sayfa eklenir ve boş olur.Sonra excel açılsa bile bu sayfa açılır workbooksopen koduna bu sayfa select kodu eklenip.Bende bekliyorum uzun zamandır bir çözüm.

Merhaba

Bir tane giriş sayfası yapın. Mesela Yükleniyor yazsın sadece. Sürekli görünür olsun. Form kapandığında diğer sayfaları gizleyin. Şifre girildikten sonra tüm sayfaları gösterin. (excel gizli olacağından sayfalar gözükmeyecektir)

Konu Sahibi
Merhaba

Bir tane giriş sayfası yapın. Mesela Yükleniyor yazsın sadece. Sürekli görünür olsun. Form kapandığında diğer sayfaları gizleyin. Şifre girildikten sonra tüm sayfaları gösterin. (excel gizli olacağından sayfalar gözükmeyecektir)
ilgi alakanıza çok teşekürle he ikinizede
bhsetiğiniz nası olaçak bana kodu yazarmısınız boş sayfanın ismi Giriş yaptım

Ahmet üstadın dediğini yalın bence.Benim dediğim zor değil.Workbookopen koduna sheets("Giriş").select
Eklenecek sadece worbooksclose içenede aynı kod eklenebilinir.

Konu Sahibi
ben beceremedim olmadı sana zahmet giriş sayfa açık kalsın diğer safala güzükmesin taki kulanıcı adı ve şifre girilene kadar

Selam

Forum açılışına bu kodu ekleyiniz.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Anaformunuzun çıkışına da bu kodu ekleyiniz.

HTML:
Kod:

Not: Kodları yanlış formunuza eklediğinizde tekrar düzeltene kadar canınız sıkılabilir :) Bu nedenle Application.Quit satırını şimdilik kaldırın. Programınızın düzgün çalıştığına emin olduğunuzda ekleyiniz.

Konu Sahibi
Selam

HTML:
Kod:

HTML:
Kod:

Not: Kodları yanlış formunuza eklediğinizde tekrar düzeltene kadar canınız sıkılabilir :) Bu nedenle Application.Quit satırını şimdilik kaldırın. Programınızın düzgün çalıştığına emin olduğunuzda ekleyiniz.
Selam

HTML:
Kod:

HTML:
Kod:

teşeküler
ama osayfalar sembolik dosyada 50 tane sayfa var

Konu Sahibi
kusura bakma zahmet veriyorum giriş sayfası true diger sayfaları isimleri belitmesek çünkü süreklı sayfa ekliyorum

Size örnek dosya ekliyorum. Kendi programınıza göre düzenlersiniz.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri