• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü ADO ile Listboxta çift tıklama ile verileri form üstüne alma hakkında.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

OğuzTürkyılmaz

Yeni Üye
Aldığı beğeni
31
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhaba Herkese sağlıklı günler dilerim. ADO ile kaydetme güncelleme gibi işlemleri forumdan aldığım desteklerle öğreniyorum fakat bir uygulamada Refaz hocamın yaptığı düzenleme ile çalışan ADO kodunu Başka bir uygulamaya entegre ettiğimde, listboxta tıklanan satırdaki bilgileri Forma alamıyorum, SQL sorgusunda tıklanan satırın numarasını görüyorum fakat iş kodun
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
bloğunda sekteye uğruyor. Ve userform için 2.resimdeki Object variable or with block variable not set hatasını veriyor. Eminim çok basit bir nedeni var ama ben göremiyorum. Bu sorunun kaynağı konusunda yardımlarınızı rica ederim.

Çözüm
rs.Open "select * from [Personeller$] where TC_NO=" & Me.ListBox_PersonelListesi.List(tiklanan, 0), con, 1, 3
Yukardaki Sıfır yerine 2 yazın birde.
Private Sub txt_Arama_Change() koduna ListBox_PersonelListesi.Clear ekleyin önce abey yoksa bulunamazsa silme yapmıyor.

rs.Open "select * from [Personeller$] where TC_NO=" & Me.ListBox_PersonelListesi.List(tiklanan, 0), con, 1, 3
Yukardaki Sıfır yerine 2 yazın birde.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri